H τεράστια διαφήμιση των Τούρκων διαδηλωτών στους New York Times

H τεράστια διαφήμιση των Τούρκων διαδηλωτών στους New York Times Facebook Twitter
2

Οι τεχνολογικά εξελιγμένοι Τούρκοι διαδηλωτές ετοιμάζονται να τοποθετήσουν μια ολοσέλιδη διαφήμιση στους New York Times τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Business Insider.

Xρησιμοποιώντας την ονλάιν crowdfunding (διαδικτυακής μικροχρηματοδότησης) πλατφόρμα Indiegogo, μια χούφτα εθελοντών κατάφερε να διπλασιάσει σχεδόν το ποσό που χρειαζόταν σε λίγες μόνο μέρες, με το ποσό να έχει φτάσει τις $93,350, από $53,800 που ήταν απαραίτητες. Παραμένει ένας μήνας ακόμη για να γίνουν εισφορές, ενώ τα έσοδα συνεχίζουν να εισρέουν.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Murat Aktihanoglu, ένας από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν την ενέργεια αυτή είπε ότι: «το πρότζεκτ ξεκίνησε από ένα τουιτ», εξηγώντας ότι τα έσοδα προήλθαν κυρίως από τις ΗΠΑ και την Τουρκία, αλλά και από άλλες χώρες. Η διαφήμιση έχει αποσταλεί ήδη στους New York Times και αναμένεται να δημοσιευτεί την Παρασκευή ή τη Δευτέρα.

Το τελικό design είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας:

H τεράστια διαφήμιση των Τούρκων διαδηλωτών στους New York Times Facebook Twitter


Ο Aktihanoglu είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι οι Times θα εγκρίνουν τη διαφήμιση, ενώ οι ιδέες για την αξιοποίηση των επιπλέον χρημάτων περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση ενός συνεργείου ντοκιμαντέρ και τη βοήθεια προς ιδιοκτήτες επιχειρησεων που πλήγησαν κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων.


2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
[["Οι άνθρωποι που γενναία διαδηλώνουν σε όλη τη Τουρκία είναι οι περήφανοι κληρονόμοι της κληρονομιάς του Ατατούρκ" (Στην αφίσα δεν φαίνεται καλά - είναι με μικρά γράμματα στην τελευταία παράγραφο). - κρίση ειλικρίνειας έχουν πάθει οι άνθρωποι ή τί;]]Και καλά τώρα, μόνο 93 ψωροχιλιάρικα μάζεψαν; Κοτζαμάν παρακράτος, στρατηγοί, Γκρίζοι Λύκοι που πουλάνε ηρωίνη και συμβόλαια θανάτου, κτλ, (που όλοι μαζί με μια φωνή στηρίζουν περήφανα τα τελευταία 90 χρόνια την άποψη του Ατατούρκ για την Τουρκία), χάθηκε να κάνουν εκεί δώρο κανένα εκατομμύριο σε όλα αυτά τα κορόιδα που φωνάζουν στους δρόμους; Μα 93 χιλιάρικα οι τσίπηδες; Πφφφ!!