Πάνε για 3η συνάντηση

Πάνε για 3η συνάντηση Facebook Twitter
1

Νέα συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων, με κύριο αντικείμενο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της ΕΡΤ  θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία συνεχίζεται.

Πριν από τη νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, θα συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, καθώς και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

«Επιδιώκουμε να υπάρξει συμφωνία που να διασφαλίζει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για την δημόσια ραδιοτηλεόραση και, ταυτόχρονα, να δίνει νέα ώθηση στην κυβέρνηση με επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

«Ο ελληνικός λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία δεν θέλει εκλογές, θέλει όμως μια κυβέρνηση γνήσιας τρικομματικής συνεργασίας», είπε.

 «Καταβάλλω κάθε προσπάθεια να επαναλειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση με κανονικό πρόγραμμα και στα τρία κανάλια της» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, θέτοντας θέμα λειτουργίας της τρικομματικής κυβέρνησης, η οποία, όπως είπε, «πρέπει να εξασφαλίζει τον κοινό τόπο και των τριών κομμάτων».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια