4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 15.1.2016 | 17:39

 

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

RNS

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα των RNS επιστρέφει στο Gagarin205 και παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Λόχος Μαζικών Καταστροφών». Νωρίτερα το κοινό θα προθερμάνουν οι Constantine The G & ο Popay και Dennis MCMXC.

 

 


16/1, 21:00, Gagarin205, Λιοσίων 205, €10.

 

 

Blame Kandisky w/ Insect Radio, Friend of Gods

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Τρεις μπάντες συναντιούνται στη σκηνή του Ρομάντσου με ήχους από punk και hardcore μέχρι garage και metal. Οι Blame Kandinsky παρουσιάζουν υλικό από τον επερχόμενο δίσκο τους, οι Insect Radio γιορτάζουν το ντεμπούτο τους «We are trouble» και οι Friend οf Gods παίζουν τραγούδια από το «Mad music for the apes».

 


16/1, Romantso, Αναξαγόρα 3-5, 20:30, €5.

 

  

Αρλέτα & Γιάννης Σπανός

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Για πρώτη φορά μαζί, η Αρλέτα και ο Γιάννης Σπανός μοιράζονται τη σκηνή του Half Note σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Μουάτ 2016». Ένα πρόγραμμα με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια που αναβιώνουν την χρυσή εποχή των αθηναϊκών μπουάτ. Για δύο βραδιές, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο σπουδαίους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

 

 

16-17/1, Half Note Jazz Club, Τριβωριανού 17. Μετς

 

 

 

Pirates City &The Coreys

 

 

Οι Pirates City και οι The Coreys ανεβαίνουν στην σκηνή του six d.o.g.s για να παρουσιάσουν τους νέους τους δίσκους σε ένα καταιγιστικό live που θα καταλήξει σε ένα μεγάλο after party στο The Bar μετά τα μεσάνυχτα. Οι Pirates City είναι το διαχρονικό punk-rock συγκρότημα από το Γαλάτσι που κατεβαίνει για να μεθύσει, να διασκεδάσει και να τραγουδήσει μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους τραγούδια βγαλμένα από αληθινές καταστάσεις με κοινωνικοπολιτικό στίχο. Oι The Coreys είναι ένα τετραμελές «βασανισμένο» συγκρότημα με punk-rock διάθεση από την Θεσσαλονίκη.

 

 

16/1, Six Dogs, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, €3.