ADVERTORIAL

 

Το πάρτι επιστρέφει στο ποτάμι κι αυτήν τη φορά δεν υπόσχεται απλώς μια ξεχωριστή εμπειρία, υπόσχεται να γράψει ιστορία στα φεστιβάλ του καλοκαιριού. Tο 44ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς συγκεντρώνει τα πιο σημαντικά ονόματα από την ελληνική μουσική σκηνή σε έναν χώρο που μοιάζει με επίγειο παράδεισο μέσα στη φύση, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

 

Από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου η σκηνή του River Party φιλοξενεί φανταστικά live μέσα σε μια ατμόσφαιρα που πρέπει να επισκεφθείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου. Βέβαια, να ξέρεις πως όσοι το έκαναν επιστρέφουν χρόνια τώρα στο ίδιο σημείο για να ξαναβρούν τις παρέες που έχουν κάνει και να ζήσουν κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία.

 

44o River Party στο Νεστόριο Καστοριάς
Από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου η σκηνή του River Party φιλοξενεί φανταστικά live μέσα σε μια ατμόσφαιρα που πρέπει να επισκεφθείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου.

 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Μέλισσες, Μαρίνα Σάττι, Πάνος Μουζουράκης, Goin’ Τrough, Ιουλία Καραπατάκη, Πάνος Βλάχος, είναι κάποια από τα ονόματα που θα ντύσουν με τις μουσικές τους το 44ο River Party. Ιδανικός προορισμός για εναλλακτικές διακοπές μέσα στην πανέμορφη φύση της Καστοριάς, αυτό το φεστιβάλ συγκεντρώνει κάθε χρόνο μουσικόφιλους, campers και λάτρεις της φύσης που τελικά γίνονται μια μεγάλη παρέα και μοιράζονται αξέχαστες στιγμές.

 

Tρεις μέρες γεμάτες θετικά vibes με themed bars, DJ sets, yoga στη φύση, μπάνιο στο ποτάμι, φανταστικά live και πάρτι που κρατάνε μέχρι το πρωί! Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο για τις καλοκαιρινές διακοπές σου; Το River Party φροντίζει να χαρείς κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού, προσφέροντας λεωφορεία που ξεκινούν από Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη καθώς και άλλες πόλεις της Ελλάδας για να σε μεταφέρουν στο Νεστόριο με τη μεγαλύτερη άνεση. Εσύ πρέπει απλώς να κλείσεις το εισιτήριό σου και να αφήσεις αυτήν τη μοναδική εμπειρία να σε παρασύρει. Μια εμπειρία που καταφέρνει να κάνει τον συνδυασμό φύσης και μουσικής όχι απλώς διασκέδαση, αλλά τρόπο ζωής.

riverparty.net

Οδηγός Μουσικής