Έρχεται το Chania Rock Festival 2017

Blind Guardian, Warlord και Septicflesh στο μεγαλύτερο εναλλακτικό rock festival εκτός Αθηνών

LIFOTEAM 30.5.2017 | 14:35

 

Η ενδέκατη διοργάνωση του Chania Rock Festival ξεκινά φέτος στις 30 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Ιουλίου. Το φεστιβάλ που αποτελεί τη μεγαλύτερη εναλλακτική rock διοργάνωση εκτός Αθηνών, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον όμορφο Ενετικό Προμαχώνα San Salvatore, στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

 

Μέχρι στιγμής το φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει πολλά και σημαντικά συγκροτήματα, παγκοσμίου βεληνεκούς όπως τους: Kreator, W.A.S.P (USA), Paradise Lost,) κ.α. αλλά και εγχώρια σχήματα και καλλιτέχνες όπως: τον Γιάννης Αγγελάκα, τους Last Drive, τους Rotting Christ και τους Planet Of Zeus. Εισιτήρια για το φεστιβάλ διατίθενται σε 14 χώρες, ανάμεσά τους η Χιλή, το Μεξικό και τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ τα early bird εισιτήρια είναι ήδη sold out από τον Μάρτιο.

 

Φετινοί headliners του Chania Rock Festival είναι οι Γερμανοί πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Blind Guardian, οι Αμερικάνοι epic metallers, Warlord και οι Septicflesh. Συμμετέχουν επίσης: ο κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell και οι Innerwish.

 

Chania Rock Festival 2017
30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2017

Χανιά, Προμαχώνας,  San Salvatore

Τα μονοήμερα εισιτήρια κοστίζουν 35 €, ενώ τα εισιτήρια του διημέρου 52 €.

 

 

 

 

Οδηγός Μουσικής