Kellylee Evans

Η τραγουδίστρια ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια της και διασκευάζει Nina Simone.

LIFOTEAM 14.12.2013 | 00:00

H φωνή της Jazz ερμηνεύτριας Kellylee Evans θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και αισθαντικές φωνές της γενιάς της. Έχοντας κερδίσει ομόφωνo έπαινο για το δισκογραφικό της αφιέρωμά στη Nina Simone το 2010, η Kellylee συνεχίζει την πορεία της με την παραγωγή ενός πιο προσωπικού έργου, το οποίο εκτός από την εδραίωση που φαίνεται να της χαρίζει στο μουσικό παγκόσμιο στερέωμα, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως η Jazz ζει και εξελίσσεται.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, ενώ από μικρή έδειξε την αγάπη της προς την Soul και τη Jazz. Δε φανταζόταν ωστόσο πως η αγάπη της αυτή κάποια μέρα θα την οδηγήσει στην αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας.

Το αφιέρωμά της στη Nina Simone ήταν το πρώτο πράγμα που της ήρθε στο μυαλό όταν της ζητήθηκε να αφιερώσει δύο μέρες στο στούντιο και να ηχογραφήσει κάτι το οποίο αγαπάει και αποτελεί έμπνευση για την ίδια. Η Nina Simone, αποτελεί εκτός από το μεγαλύτερο μουσικό της πρότυπο, το κλειδί για μία πόρτα που άνοιξε, προσθέτοντας στο ιστορικό της Kellylee σημαντικές συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες.

Η Καναδή ερμηνεύτρια επέστρεψε το 2013 παρουσιάζοντας ένα τελείως διαφορετικό project, μία σειρά εξαιρετικών διασκευών. Στις 14 του Δεκέμβρη, η Kellylee επισκέπτεται το Gazarte με σκοπό να μας χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο από τις μουσικές της Nina Simone αλλά και από το αμέσως επόμενο project της που γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία.

ΠΟΤΕ14/12/2013 - 14/12/2013
ΠΟΥGAZARTE
Οδηγός Μουσικής