Lia Hide live @ Zaf

Eρωτικές μελωδίες, από την δεκαετία του '60, μέχρι και σήμερα, από την Lia Hide.

LIFOTEAM 14.2.2014 | 00:00

H Lia Hide θα μας αφιερώσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια του έρωτα, στις 14/2, στο Zaf, στην Πλατεία Αγ. Ειρήνης. Με θεματικά μπουκετάκια τραγουδιών, θα ξυπνήσουμε τις ερωτικές μελωδίες, από την δεκαετία του '60, μέχρι και σήμερα.

H τραγουδίστρια Lia Hide, μας συστήθηκε πρίν απο χρόνια με τους Influence, A dog named Rodriquez, Robin Skouteris και Dimitris Kritikos (DJMCD), και άλλους, σε αγαπημένα electronica διαμαντάκια, και τώρα, με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο "Home", σε κυκλοφορία απο την ΕΜΙ, ως τραγουδοποιός/παραγωγό /στιχουργός πλέον, γράφει καινούρια σελίδα, στο μουσικό ημερολόγιο της πόλης.

Αυθεντία της ο σκοτεινός ήχος. Το "Home"  περιέχει 13 τραγούδια-ιστορίες, που αφηγούνται ένα-ένα περίτεχνους τρόπους να ξεφύγει από τους φόβους της εκτελώντας κάθε φόρα μία, μία, τις πολλές προσωπικότητες που κατοικούν στο κεφάλι της. Αυτό-χαρακτηρίζει τον ήχο της ως Progressive Pop: είναι ένα σύννεφο από ήχους ηλεκτρονικούς, κλασσικούς, τζαζ, funk, ρόκ και πόπ, με περίεργες δομές και παράξενες ενορχηστρώσεις, πολλές φωνές, θυμωμένες κιθάρες, πολύχρωμα πλήκτρα και πιάνα, σε απλές μελωδίες, και λόγια που πονάνε.

Μαγειρεύει ιστορίες για μοναχικά όνειρα, ξεχασμένα σ'αγαπώ, πνιγμένα κορίτσια, μελαγχολικά μεθυσμένα αγόρια, παιδιά με φανταστικούς φίλους αλλά με πραγματικούς εχθρούς, και γονείς που δεν ήξεραν πώς να μεγαλώσουν.

Για την πολύ ιδιαίτερη αυτή βραδιά, στα decks θα είναι o Dimitris Kritikos.

 

 

ΠΟΤΕ14/02/2014 - 14/02/2014
ΠΟΥZAF Cafe Bar
Οδηγός Μουσικής