Το MDNA Tour κυκλοφόρησε σε DVD και Blu-Ray

Η κορυφαία περιοδεία των 305 εκ. δολαρίων σε εισπράξεις

LIFOTEAM 10.9.2013 | 19:32

 

To DVD MDNA Tour περιέχει τις καλύτερες στιγμές της Madonna από την περιοδεία των 88 παραστάσεων και των 305 εκατομμυρίων δολαρίων σε εισπράξεις. Ένα δίωρο υπερθέαμα με 25 χορευτές και μια 10μελή μπάντα να συνοδεύουν τη βασίλισσα της ποπ.

 

Διαχρονικά τραγούδια όπως τα Like A Prayer, Papa Don't Preach και Justify My Love αλλά και νεότερα όπως το Hung Up και το πρόσφατο Girl Gone Wild από το τελευταίο της άλμπουμ, MDNA, ερμηνεύθηκαν ζωντανά από τη Madonna.

 

Το MDNA Tour κυκλοφόρησε σε DVD και Blu-Ray

 

Ο σκηνοθέτης του μουσικού υπερθεάματος, Danny B. Tull δήλωσε «H Madonna πέρασε έξι μήνες επεξεργαζόμενη προσωπικά ένα τεράστιο οπτικοακουστικό υλικό από 30 κάμερες και από πολλές διαφορετικές παραστάσεις για να βγει το MDNA DVD. Πρόσεξε κάθε καρέ, κάθε λεπτομέρεια και απόχρωση με αποτέλεσμα το καλλιτεχνικό της όραμα να φτάσει την τελειότητα. Κάθε τραγούδι είναι σαν μια ταινία μικρού μήκους. Την μία στιγμή είστε σε μια ταινία δράσης και την επόμενη είστε στην χρυσή εποχή των μιούζικαλ πριν βρεθείτε στην Ινδία με τελικό προορισμό ένα ξέφρενο πάρτι. Είναι καλύτερη από οποιαδήποτε 3-D ταινία Imax που κυκλοφορεί.»