Mode Plagal

Η παράδοση συναντά τη jazz

LIFOTEAM 9.6.2018 | 00:00

To Σάββατο 9 Ιουνίου το Jazzèt Café παρουσιάζει τους Mode Plagal. To γκρουπ επανέρχεται στα μουσικά δρώμενα, με καινούργιες συνθέσεις αλλά και με ανέκδοτες ακόμα διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών.

      

Η παράδοση συναντά τη jazz, ο αυτοσχεδιασμός φλερτάρει ελεύθερα με ήχους που όλοι κουβαλάμε στο μουσικό μας DNA, η Μεσόγειος κλείνει το μάτι στα blues και το afrobeat.    

      

Οι Mode Plagal αποτελούνται από τους  βιρτουόζους μουσικούς Θοδωρή Ρέλλο στο σαξόφωνο και φωνητικά, Κλέων Αντωνίου στην κιθάρα και φωνητικά, Φλόριαν Μικούτα στα πλήκτρα και τα φωνητικά, Αντώνης Μαράτος στο μπάσο και Τάκη Κανέλλο στα ντραμς. Ο ήχος τους διαμορφώνεται με επιρροές από την παράδοση: την Ελληνική, Βαλκανική, Μεσογειακή και Αφρο-Αμερικάνικη.

                                                                                   

Οι Mode Plagal έχουν εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ: Barbican Theater - London, Rhythm Sticks Festival Queen, Elisabeth Hall - London, Fringe Festival -Bath, Cardiff Festival, Paradiso Club-Amsterdam, Lux -Nijmegen, Muziekcentrum-Utrecht, De Warande Belgium, 5th EuroSyrian Jazz Fest-Damaskus & Halepo, Jazz aux Oudayas Maroco, Mediterraneo Jazz festival, Italy, επίσης σε Τουρκία, Αλγερία, Κύπρο κ.α.

ΠΟΤΕ09/06/2018 - 09/06/2018
ΠΟΥJAZZET CAFE
Οδηγός Μουσικής