Playfalse και Fall Of Man live @Kyttaro

H Playfalse και οι Fall Of Man υποδέχονται το επερχόμενο φθινόπωρο στο Κύτταρο.

LIFOTEAM 25.10.2013 | 00:00

H Playfalse και οι Fall Of Man υποδέχονται το επερχόμενο φθινόπωρο με μια βραδιά γεμάτη ένταση κι ενέργεια. Τέσσερεις εγχώριες μπάντες – Fall Of Man, Bad Bid, Chasing Suns, Stars And Trucks - ενώνουν τις δυνάμεις τους, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Κύτταρο Live. Party διάθεση, ενισχυτές στο τέρμα και γενική είσοδος στα 5 ευρώ!

Οι Fall Of Man είναι μια πενταμελής punk rock/metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2007 στην Αθήνα. Η μουσική τους συνδυάζει τις γρήγορες και εύληπτες μελωδικές γραμμές με μερικά πιο heavy και τεχνικά κιθαριστικά riffs. Αντίστοιχη είναι και η διακύμανση στα φωνητικά τους, από το πιο καθαρό τραγούδι μέχρι τα ουρλιαχτά.

Οι Bad Bid ξεκίνησαν να στήνονται πριν από περίπου τρία χρόνια. Ο σχηματισμός και η εξέλιξή τους μοιάζει σαν μία συνεχής διαδικασία. Πρόκειται για μια πολυμελή μπάντα που φιλοδοξεί να συνδυάσει πρωτότυπες συνθέσεις με τη μελωδική πανδαισία που μπορούν να προσφέρουν τα πνευστά και τα έγχορδα. Ένα μάλλον φιλόδοξο

Οι Chasing Suns ξεκίνησαν ουσιαστικά το 2004, αρχικά ως Plan-B. Έκτοτε, συνεχίζουν να παίζουν μουσική και να μοιράζονται τη σκηνή με εγχώριες και ξένες μπάντες. Τον Ιανουάριο του 2012, κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο album τους.

Οι Stars And Trucks είναι μια indie punk/alternative μπάντα από την Αθήνα. Ξεκίνησαν το 2010 και, μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει το single, "Seizures", ενώ αυτή την εποχή δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους EP, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΟΤΕ25/10/2013 - 25/10/2013
ΠΟΥΚΥΤΤΑΡΟ
Οδηγός Μουσικής