SmackingLips

Τρεις μπάντες συναντούνται στο six dogs

LIFOTEAM 23.3.2016 | 00:00

Η μπάντα από την Αθήνα που ανήκει στο σύμπαν και ακούγεται σαν να ξεπήδησε μόλις απ' τους βαθύτερους λάκκους του υποσυνειδήτου σου. Παρ'οτι σε μόνιμη κατάσταση ρευστότητας, έχουν αποκτήσει μέσα στο 2015 momentum και συνεχίζουν φέτος με ηχογραφήσεις και νέα λάιβ που γεφυρώνουν αβίαστα το Πρωτόγονο με τη Διάνοια.

 

Μερικοί τύποι παίζουν μπάλα, άλλοι ποδόσφαιρο κι άλλοι videogames. Οι Sum Guys παίζουν garage και αποτελούνται από έναν drummer που ενίοτε τραγουδάει, έναν μπασίστα χαμένο μέλος των Motley Crue κι έναν κιθαρίστα/τραγουδιστή που σιχαίνεται τους χίπηδες και λατρεύει το αμερικάνικο punk. Την Τετάρτη 23 Μαρτίου θα πάρουν για λίγο τους εαυτούς τους στα σοβαρά και θα ανέβουν για πρώτη φορά στο stage του six d.o.g.s. για να παρουσιάσουν τα κομμάτια του επερχόμενου EP τους και να διασκευάσουν τα κομμάτια που τους διασκεδάζουν.

 

Οι Drunk Jackals σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην αχανή, ανελέητη έρημο που είναι γνωστή ως Κόρινθος. Επηρεασμένοι απ' το περιβάλλον τους και τα κοινά τους γούστα, αποφάσισαν να παίξουν παλιομοδίτικο αμερικάνικο ροκ με φόντο τη σκονισμένη αμερικανική δύση. Με όπλο το αλκοόλ και διάθεση για ροκάρισμα στρέφουν το βλέμμα τους στον ορίζοντα με τον καυτό ήλιο να δύει από πίσω τους. Αυτό το καιρό αφιερώνουν χρόνο στην ηχογράφηση του πρώτου τους EP, το οποίο ελπίζουν σύντομα να είναι έτοιμο προς κατανάλωση και απόλαυση.

ΠΟΤΕ23/03/2016 - 23/03/2016
ΠΟΥ6 D.O.G.S.
Οδηγός Μουσικής