Τρέιλερ για το νέο 17λεπτο φιλμ της Madonna

Λέγεται Secretprojectrevolution και θα κυκλοφορήσει στο Bit Torrent στις 24 Σεπτεμβρίου

Μαρία Παππά 18.9.2013 | 16:41

Η Madonna πιο πολιτική από ποτέ στον 21ο αιώνα! Τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής πίσω από τα κάγκελα. Σκηνοθετεί το φιλμ μαζί με τον Steve Klein και είναι το πρώτο μέρος μιας πρωτοβουλίας της με τίτλο Art for Freedom.

 

Σε συνεργασία με το Bit Torrent και το Vice, θέλει να δώσει μια πλατφόρμα σε καλλιτέχνες  να εκφράσουν ελεύθερα την δημιουργικότητα τους. «Ελπίζω το φιλμ μου και οι άλλες συμμεροχές στο Art For Freedom θα είναι ένα κάλεσμα στnν δράση και θα δώσει στον κόσμο ένα χώρο για να εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες  για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της  καταπίεσης,  της ανοχής και του εφησυχασμού.», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια.

 

Είναι ένα αρκετά φιλόδοξο σχέδιο και όταν η πλατφόρμα ξεκινήσει θα δέχεται δημόσιες αιτήσεις καλλιτεχνών που θα αφορούν τη μουσική, το φιλμ, την ποίηση και την φωτογραφία. Οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν μόνοι τους τη δουλειά τους σε ένα ειδικό τμήμα του Art for Freedom. Σίγουρα περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μόλις κυκλοφορήσει το φιλμ.

 

via Fact