O σεφ Βασίλης Τζίμας μάς ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για το Μεγάλο Σάββατο. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραδοσιακή μαγειρίτσα, κριθαρότο με συκωτάκια αρνιού, γεμιστό μπούτι αρνιού με γραβιέρα και λιαστή ντομάτα τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα και εκμέκ κανταΐφι στο τέλος, για να μας γλυκάνει. Η τιμή κατ' άτομο είναι 40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποτηριού λευκό ή κόκκινο κρασί.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ποια είναι η πιο εύκολη γλώσσα στον κόσμο χωρίς περίπλοκες κλίσεις

Η στιγμή που η Κέιτι Πέρι επιστρέφει από το διάστημα, γονατίζει και φιλά το έδαφος

Εργατικό δυστύχημα στη Σαντορίνη: Νεκρή 59χρονη που της έπεσε κρεβάτι στο κεφάλι

Βγαίνουμε Νέα Φιλαδέλφεια
