O specialty coffee από μόνος του είναι μια μοναδική εμπειρία, αλλά όταν συνοδεύεται από το κατάλληλο γλυκό, η απόλαυση απογειώνεται! Το 3B Coffee & Νuts στα Πευκάκια της Νέας Ιωνίας έχει δημιουργήσει ένα νέο pastry corner που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές γλυκών, οι οποίες δένουν αρμονικά με τον καφέ σου.

 

Ανάμεσα στις προτάσεις του θα βρεις τα αγαπημένα cinnamon rolls, το φρέσκο και δροσερό banoffee, την παραδοσιακή flan Parisienne, το αφράτο carrot cake και το υγιεινό banana bread. Ιδανικά συνοδευτικά για να απολαύσεις μαζί με κάποιο από τα specialty blends που ανανεώνονται συνεχώς αυτή την περίοδο, ένα μοναδικό single origin από το El Salvador που σε περιμένει να τo δοκιμάσεις.

 

3B Coffee & Nuts
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Οι εξειδικευμένοι baristi του 3B Coffee & Nuts θα σε καθοδηγήσουν για το τέλειο food pairing με τον καφέ σου, ενώ το signature Arabica blend με βάση τη Βραζιλία και την Αιθιοπία ενθουσιάζει και τους πιο απαιτητικούς. Με παρουσία που ξεκινά από το 2021, το δεύτερο κατάστημα του 3B Coffee & Nuts έχει γίνει στέκι για όσους αναζητούν αυθεντικό pairing καφέ με γλυκό στη Νέα Ιωνία. Μην παραλείψεις να το επισκεφτείς και να απολαύσεις μια στιγμή χαλάρωσης που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

 

28ης Οκτωβρίου 24, 210 272 0335 / Σμύρνης 32, 210 2710823, Νέα Ιωνία 

Instagram: @3bcoffeenuts_pefkakia

Facebook: 3bcoffeenuts Pefkakia 

Facebook: 3bcoffeenuts Nea Ionia

Οδηγός Γεύσης