Αφιέρωμα στα τσιπουράδικα του Βόλου από το Μezze της Γλυφάδας
Ο Γρηγόρης Χέλμης του «Με ζεν» συνεργάζεται με τον σεφ του εστιατορίου και μαζί δημιουργούν ένα μενού degustation με δεκαεπτά δημιουργικούς μεζέδες.
11.2.2020 | 12:12
Το μεζεδοπωλείο Μezze στη Γλυφάδα προτείνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου ένα μενού degustation αφιερωμένο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου.
Οι executive chef του Μezze Βασίλης Καφαλούκος και R&D chef του «Με ζεν» Γρηγόρης Χέλμης ντύνουν τα αποστάγματα Τσιλιλή με δημιουργική, μερακλίδικη διάθεση και ο Ανδρέας Διακοδημήτρης του «Με ζεν» προτείνει την σειρά.
Δεκαεπτά διαφορετικοί, δημιουργικοί μεζέδες και πέντε διαφορετικά αποστάγματα φέρνουν τον Βόλο στην Αθήνα.
«Μεζές της προκοπής»
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου
Ώρα: 20:00
Α. Μεταξά 36 & Φοίβης 11, τηλ: 210 8980480