Ένα πρωτότυπο after office event, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ που αφήνει τα mixer των bpm και πιάνει mixer της κουζίνας και ένα από τα καλύτερα στέκια της Πλατείας Αγ. Ειρήνης.
Μετά το πολύ επιτυχημένο, πρώτο Dj Chef με γεύσεις εμπνευσμένες από την Ιταλική κουζίνα, το Spollati, το all day cafe bar restaurant της πλατείας Αγ. Ειρήνης παρουσιάζει τη συνέχεια αυτού του πρωτότυπου after office event με τον Σπύρο Παγιατάκη για άλλη μια φορά όχι στις μουσικές επιλογές αλλά στις γεύσεις! Ο Σπύρος Παγιατάκης αφήνει και πάλι τα dexx της μουσικής και πιάνει τα dexx της μαγειρικής! Μετά το ραδιόφωνο (En Lefko 87,7) τα dj sets και το food blogging και τα πολύ θετικά σχόλια του πρώτου DJ CHEF αναλαμβάνει για ένα ένα ακόμα απόγευμα το menu του Spollati και αυτή τη φορά δημιουργεί γεύσεις εμπνευσμένες από την Αμερικανική κουζίνα. Γεύσεις που θα συνοδεύονται από τα εκλεκτά κρασιά του κτήματος Μουσσών.
Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015, ο βιομηχανικός χώρος του Spollati στο νεοκλασικό της Αιόλου 27Α φιλοξενεί το δεύτερο μέρος του DJ CHEF, ενός ιδιαίτερου after office concept event όπου ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και dj αλλάζει ρόλο και επιμελείται το μενού με στάση αυτή τη φορά στην Αμερικάνικη κουζίνα.
Tο μενού θα αποτελείται από: Σούπα κολοκύθας με μπέικον, Mini burgers με γεμιστά μανιτάρια portobello, Macaroni & Cheese, Κοτόπουλο με κρούστα από παρμεζάνα και φουντούκι και Brownies με σος ράσμπερι και θα συνοδεύεται από "9 Λευκό" με ποικιλίες Ασύρτικο, Trebbiano, Sauvignon Blanc - "9 Ροζέ" Syrah, Μούχταρο - Χρυσόλιθο Chardonnay, Μαλαγουζιά και Μούχταρο 100% Μούχταρο.
Παράλληλα στο Spollati θα τρέχει και ένας διαγωνισμός όπου οι νικητές θα κερδίζουν φιάλες κρασιών, προσφορά του κτήματος Μουσσών.