ADVERTORIAL
Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή όταν θέλεις να προσφέρεις μια γεύση που γίνεται ανάμνηση. Το Po’ Boys εδώ και 7 χρόνια μάς το αποδεικνύει, δημιουργώντας πιάτα που δεν βαριέσαι ποτέ, γιατί καθένα έχει περάσει από την αργή, αριστοτεχνική ιεροτελεστία του καπνίσματος. Ως ένα αυθεντικό slow smoked barbeque spot, αυτό το στέκι μάς έμαθε να ξεχωρίζουμε τη νοστιμιά της brisket κοπής, αφήνοντας το custom offset smoker να κάνει τα μαγικά του για τουλάχιστον 8 ώρες σε θερμοκρασία 120°C.
Όπως λέει ο σεφ Βασίλης Σπόρος, «το καπνιστήριο του Po’ Boys δεν σβήνει ποτέ». Το ίδιο και η δική μας επιθυμία να απολαμβάνουμε εξαιρετικές κοπές από ζουμερά κρέατα που συνθέτουν την έννοια του αυθεντικού σιγοκαπνιστού ΒBQ, όπως short ribs, spare ribs, crispy pork belly και pulled pork που απολαμβάνουμε σε μπέργκερ ή σε πιάτα. (Άπαιχτο παραμένει το Sampler του Po’ Boys, μια φανταστική γευσιγνωσία για δύο, ώστε να δοκιμάσεις όσα περισσότερα κρέατα μπορείς και, πίστεψέ με, θα θέλεις να τα γευτείς όλα!) Φυσικά, δίπλα στις κοπές έρχονται τα εκπληκτικά συνοδευτικά που απογειώνουν τις γεύσεις.
Η ομάδα του Po’ Boys έδωσε στα φετινά, έβδομα γενέθλιά του τον τίτλο «7 χρόνια φαγούρα» και με αυτήν τη γιορτινή αφορμή δημιουργεί μια σειρά από νέες προτάσεις, έτσι για να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα αυτήν τη γευστική επέτειο. «Πάντα μου άρεσαν οι απλές γεύσεις στα μπέργκερ», λέει ο σεφ και αυτή την προτίμηση τη μετουσιώνει σε μια σειρά από sliders burgers, μια νέα κατηγορία που αναβιώνει την αμερικανική παράδοση του 1920. Τα τετράγωνα πατατόψωμα παρουσίασε πρώτη η αλυσίδα White Castle και το μενού του Po’ Boys δίνει τη δική του εκδοχή με πέντε επιλογές: Cheese, Pastrami, Egg & Bacon, Chipotle, Bacon Avocado. Εμείς διαλέξαμε και σε αυτή την περίπτωση το Slider Sampler για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό το new entry.
Στις νέες επετειακές προσθήκες ανήκουν και οι παραλλαγές στο γνωστό και λατρεμένο Mac ‘n’ Cheese που γίνεται μια κατηγορία από μόνο του. Δίπλα στην κλασική επιλογή και στο Pulled Pork που ήδη έχουμε αγαπήσει προστίθενται προτάσεις που προκαλούν σιελόρροια και μόνο με την περιγραφή τους: το Sweet N Spicy Fried Chicken Mac N Cheese με τραγανό Buttermilk Fried Chicken και γλυκοπικάντικη κορεάτικη σάλτσα και το Truffle Mac N Cheese με μαύρη τρούφα και ποικιλία μανιταριών σοτέ, που ήδη έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό – αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί.
Τα έβδομα γενέθλια του Po’ Boys φέρνουν και κάτι ακόμα που μας κάνει να παραμιλάμε από χαρά! Το ζητήσαμε, επιμείναμε και ήρθε! Οι τηγανητές φτερούγες Buffalo Wings επιστρέφουν, αυτήν τη φορά λουσμένες με χειροποίητη Βuffalo και Alabama White BBQ sauce που δεν έχεις δοκιμάσει πουθενά αλλού. Το Po’ Boys είναι το στέκι στο οποίο επιστρέφεις ξανά και ξανά για να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο και δεν απογοητεύεσαι ποτέ. «Θέλουμε οι πελάτες που έρχονται 2 και 3 φορές την εβδομάδα να βρίσκουν πάντα κάτι νέο να δοκιμάσουν», λέει ο σεφ. Για εμάς τα φετινά «7 χρόνια φαγούρας» εκφράζουν μια σχέση αγάπης που μας ταξιδεύει στην κουλτούρα του αμερικανικού Νότου.
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, 210 3234672
www.poboysbbq.gr, Social
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0