Desde 1995: Tα Amigos Mexican Bar Restaurants κλείνουν 29 χρόνια και μας έχουν πείσει πια ότι life has no flavour without your amigos. Αυτή η ομάδα ταξιδεύει συνεχώς στο Μεξικό για να φέρνει στους φίλους της νέες προτάσεις βγαλμένες από τους δρόμους της Λατινικής Αμερικής, δημιουργώντας μια ατελείωτη φιέστα γεύσεων σε δύο σημεία, σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη.

 

Εκεί θα βρεις περισσότερα από 700 τετραγωνικά που μοιάζουν με δροσερή hacienda για να πάρεις όλα τα vibes της μεξικανικής κουλτούρας. Tacos, fajitas, enchiladas, burritos και όλα τα σπιρτόζικα πιάτα της cocina πηγαινοέρχονται στα τραπέζια, παρουσιάζοντας ανατρεπτικές συνταγές που κερδίζουν την καρδιά σου. Όπως λένε στο Μεξικό, «barriga llena, corazon content», δηλαδή «γεμάτο στομάχι, χαρούμενη καρδιά!» και οι Amigos ξέρουν πολύ καλά πώς να σε κάνουν χαρούμενο.

 

Amigos

 

Κάθε Τρίτη, μετά τις 19:00, σε καλούν να γίνεις κομμάτι μιας ιεροτελεστίας που κρατάει από την αποχή των Αζτέκων. Το Guacamolive είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις, με την παραδοσιακή συνταγή γουακαμόλε να φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου για να την απολαύσεις όπως ακριβώς της αξίζει. Φρέσκα υλικά αναμειγνύονται μέσα σε ένα σκεύος από βασάλτη, το molcajete, και το αποτέλεσμα είναι το πιο Mexican dip που μπορείς να γευτείς.

 

Ως αυθεντικός amigo δεν γίνεται να μη συνοδεύσεις τα πιάτα με άφθονη τεκίλα από την πιο ενημερωμένη tequileria της πόλης. Δεκάδες ψαγμένες ετικέτες και signature cocktails που φοράνε το sombrero τους και σου αποκαλύπτουν νέες γεύσεις με το καλύτερο απόσταγμα του κόσμου – κι αυτό δεν παίρνει συζήτηση στα Amigos! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις Tequila και Mezcal collection ή να ανακαλύψεις τη σειρά με τις φανταστικές Margaritas, αλλά σε προειδοποιούμε: κανείς δεν ήπιε ποτέ μόνο μία!

 

Amigos

 

Κι επειδή η μουσική και ο χορός είναι στο αίμα κάθε Mexican Amigo, τα live salsa parties σε παρασύρουν στον ρυθμό τους –κάθε Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη και κάθε Πέμπτη στη Γλυφάδα– με την Αναστασία, τον Τσιάγκο, τον Ανδρέα και την υπόλοιπη compania να ξεσηκώνουν όλους τους φίλους τους. Αν δεν έχεις ζήσει ακόμα μια τέτοια βραδιά, πρέπει να το κάνεις rapidamente!

 

Άλλωστε, στις 24 Ιουλίου έρχεται η Tequila Day και τα Amigos τη γιορτάζουν με άφθονη τεκίλα, σάλσα, δώρα και εκπλήξεις που θα σε κάνουν νιώσεις αυθεντικός Mexican! Τι άλλο θέλεις για να καταλάβεις ότι life has no flavour without your amigos;

 

www.amigos.gr 

Facebook: Amigos.gr

Instagram: amigos.mexican

Οδηγός Γεύσης