Πάνω στην αμμουδιά της Κυπαρισσίας, την υπέροχη αυτή παραλία της νότιας Πελοποννήσου, βρίσκεται το Ammos, ένας χώρος που ξεπροβάλλει σε απόλυτη αρμονία με το όλο τοπίο και σε υποδέχεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καφές και μπάνιο στα γαλάζια νερά για ξεκίνημα, ελαφριές γεύσεις για μεσημεριανό διάλειμμα –ώστε να συνεχίσεις– και βραδινά ποτά δίπλα στο κύμα για κλείσιμο. 

 

Το Ammos είναι κυριολεκτικά all-day και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτό ακριβώς που θέλεις κάθε στιγμή. Από μόνη της η παραλία της Κυπαρισσίας είναι ένας παραδεισένιος προορισμός. Φαντάσου, λοιπόν, να συνδυάζεις όλο το τοπίο με τη φιλοξενία που εκφράζει το Ammos σε κάθε του λεπτομέρεια.

 

Ammos Restaurant Bar

 

Εδώ η μεσογειακή κουζίνα πρωταγωνιστεί –άλλωστε η περιοχή είναι περίφημη για τα προϊόντα της– και τα πιάτα που θα γευτείς έχουν όλα τη νοστιμιά του ελληνικού καλοκαιριού. Από ελαφριά πάστα και ριζότι μέχρι παραδοσιακά ορεκτικά και δροσερές σαλάτες και από ζουμερά κρέατα μέχρι συνταγές με θαλασσινά, το μενού έχει απ’ όλα. Όταν μάλιστα γεύεσαι αυτά τα πιάτα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα σε ένα περιβάλλον όπου πρωταγωνιστούν οι γήινοι τόνοι και τα φυσικά υλικά, τότε η απόλαυση γίνεται μια απίστευτη εμπειρία.

 

Τα κοκτέιλ του μπαρ σερβίρονται από νωρίς, αλλά όταν αρχίσει να δύει ο ήλιος γίνονται οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ammos. Δροσιστικά, τροπικά, με εμπνευσμένους συνδυασμούς υλικών, σε συνοδεύουν μέχρι αργά, καθώς η μουσική δυναμώνει. Τότε είναι που νιώθεις την απόλυτη ελευθερία, καθώς χορεύεις ξυπόλυτος δίπλα στη θάλασσα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας.

 

Ammos Restaurant Bar

 

Παραλιακή οδός Κυπαρισσίας, 27610 23861

www.ammosrestaurantbar.gr

Facebook: AMMOS Restaurant Bar

Instagram: ammos.restaurant.bar

Οδηγός Γεύσης