Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο master της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί για το Épik έναν σιμιγδαλένιο χαλβά που επαναπροσδιορίζει την παράδοση. Φτιαγμένος με βούτυρο, αυγά και γάλα από τη Μονή Τίμιου Σταυρού, ο χαλβάς αυτός συνοδεύεται από το αγαπημένο παγωτό καϊμάκι του Épik με πρόβειο γάλα, μαστίχα Χίου και σαλέπι Ηπείρου.
Μια παλιά τούρκικη συνταγή αποκτά νέα πνοή, με την υπογραφή του κορυφαίου pastry chef.
Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο καθημερινά σε περιορισμένες ποσότητες, μέχρι εξαντλήσεως. Η συνεργασία τους θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.
3 σεφ. 3 γεύσεις. Κάτι μεγάλο έρχεται στο Épik. Φέτος τον χειμώνα, το Épik ενώνει τις δυνάμεις του με τρεις κορυφαίους σεφ στο είδος τους. Μείνετε συντονισμένοι.
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0