Με φόντο τον καταπράσινο ειδυλλιακό κήπο του ιδρύματος σταύρος νιάρχος, το Barayo ανοίγει τις πόρτες του για να δημιουργήσει αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Σχεδιασμένο με βάση το σκανδιναβικό design, που εκτός από καλόγουστο και άνετο έχει και μια eco friendly φιλοσοφία, αυτό το στέκι σερβίρει από νωρίς το πρωί ένα ιταλικό εκλεκτό χαρμάνι καφέ εξαιρετικής ποιότητας της εταιρείας Portioli  για να συντροφεύσει τα καλοκαιρινά πρωινά σου ή τα παρεΐστικα meetings μέσα στην πόλη. 

 

Μετά το μεσημέρι, το Barayo είναι ο απόλυτος προορισμός για after office συναντήσεις ή μια στάση μετά τον περίπατο στο ΙΣΝ με ένα δροσερό signature cocktail στο χέρι, γεμάτο από γευστικές εκρήξεις δροσιάς, που θα σε ταξιδέψει μακριά από την πόλη μέσα από τα γευστικά twists του. 

 

Απολαυστικό Jessica Rabbit με Vodka, lime juice, Orange liquer, πουρέ Raspberry και Green Apple παγωμένη Paloma αλλά και το κλασικό και αγαπημένο Mojito με φρέσκο lime και δυόσμο –γεύση που σίγουρα έχεις συνδέσει με μια καλοκαιρινή ιστορία– σε περιμένουν στο Barayο, για να ξαναγράψεις το δικό σου summer story.

 

Barayo

 

Αφράτη και καλοψημένη, η χειροποίητη αυθεντική ιταλική πίτσα του Barayo αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για το παγωμένο αγαπημένο σου κοκτέιλ ή κάποιο από τα δροσερά early drinks που θα βρεις στον κατάλογο.

 

Το Barayo στην Καλλιθέα σε μεταφέρει σε ένα σκηνικό που γίνεται καλοκαιρινός προορισμός στο κέντρο της πόλης και μοιράζει απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης. Εδώ το απογευματινό κοκτέιλ γίνεται η νέα συνήθεια που σε ξεκουράζει και δεν γίνεται να της αντισταθείς. 

 

Δημοσθένους 298 & Ευριπίδου, Καλλιθέα

Instagram: barayobar

Οδηγός Γεύσης