Οι νέες γεύσεις της Bufala Gelato είναι μια μικρή έκπληξη μέσα στην καθημερινότητα, ένας λόγος για να ζήσεις τη λαχτάρα της πρώτης δοκιμής, και μάλιστα με όλη την επιθυμία που συνοδεύει την έννοια του παγωτού, αυτού του λατρεμένου παιδικού γλυκού που δεν παύει ποτέ να σε γεμίζει με την ίδια χαρά. Άλλωστε, το βουβαλινό παγωτό που θα βρεις στα Bufala Gelato φτιάχνεται από φρέσκο γάλα Σερρών –βουβαλινό φυσικά– και περιέχει 30% λιγότερη ζάχαρη, 43% λιγότερη χοληστερόλη, 40% περισσότερη πρωτεΐνη και 58% περισσότερο ασβέστιο. Κι αυτό σημαίνει ελευθερία σε κάθε μπουκιά, χωρίς ενοχές όπως ακριβώς όταν ήσουν παιδί.
Το ίδιο ποιοτικό και αγνό είναι και το gelato από premium αγελαδινό γάλα και ανθόγαλα που προσφέρεται σε φανταστικές γεύσεις, ενώ οι vegan θα βρουν πλέον μια ολόκληρη κατηγορία αφιερωμένη σε αυτούς, με special συνταγές (καρύδα, μόκα, φιστίκι και φουντούκι), χωρίς προϊόντα γάλακτος και ζάχαρη, που αξίζει να τις δοκιμάσεις ακόμα κι αν δεν είσαι χορτοφάγος. Δροσιστικά και ελαφριά, τα σορμπέ έχουν πλούσια γεύση φρούτου (θα βρεις κι εδώ επιλογές χωρίς γαλακτοκομικά) και εναλλάσσονται τακτικά. Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το σορμπέ από σκούρα σοκολάτα που πηγαίνει τέλεια με ένα όξινο limoncello!
Εμείς γευτήκαμε το νέο black cherry με κομμάτια από σκούρο κεράσι και μαύρη σοκολάτα, τα οποία σκάνε εναλλάξ στο στόμα, δημιουργώντας έναν συνδυασμό απίστευτο, αλλά και την πάβλοβα με φράουλες και λευκή σοκολάτα, που επίσης σου αφήνει ένα χαμόγελο ικανοποίησης, σαν να είσαι παιδί που έφαγε το πρώτο παγωτό του καλοκαιριού. Μάλιστα, μόλις είχαν βγει ζεστά τα χωνάκια που μύριζαν βούτυρο και η μπισκοτένια γεύση τους θύμιζε σπιτική λιχουδιά. Άλλωστε, στα Bufala Gelato όλα φτιάχνονται την ίδια μέρα. Παγωτό made today για να το απολαμβάνεις ολόφρεσκο και να νιώθεις κάθε premium υλικό. Τι άλλο μπορεί να κάνει το καλοκαίρι στην πόλη πιο νόστιμο;
Θεσσαλονίκη (Θέρμη), Αθήνα (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Χαλάνδρι, Μοναστηράκι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη), Πάτρα & Ρόδος
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0