Aν γινόταν να δεις από ψηλά τον εαυτό σου κάθε φορά που απολαμβάνεις ένα λαχταριστό παγωτό BUFALA GELATO, θα μπορούσες να διακρίνεις ένα μεγάλο χαμόγελο και καρτουνίστικες σταγονίτσες δροσιάς γύρω από το κεφάλι σου, αλλά κυρίως την αξία του βουβαλίσιου παγωτού. 

 

Πλούσιο σε θρεπτική αξία, με 40% περισσότερη πρωτεΐνη, 58% περισσότερο ασβέστιο και 30% λιγότερη ζάχαρη, φτιαγμένο με φρέσκο ελληνικό βουβαλίσιο γάλα, αυτό το όνομα έχει κερδίσει τις καρδιές μας, ξυπνώντας αναμνήσεις παιδικής λαχταράς. Με 10 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το Bufala Gelato έχει δημιουργήσει ήδη τη δική του κοινότητα από φανατικούς Bufalalovers που μοιράζονται το ίδιο μυστικό χαράς. Λαχταριστό παγωτό που μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς τύψεις και το οποίο φτιάχνεται καθημερινά στο εργαστήριο κάθε καταστήματος για να το ευχαριστιέσαι όπως ακριβώς αξίζει σε αυτό το μοναδικό γλύκισμα. 

 

Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού η σειρά των προτάσεων που φιγουράρουν στη βιτρίνα εμπλουτίζεται με δροσερά σορμπέ από φρέσκα φρούτα αλλά και με νέες γεύσεις που εμπνέονται από τα παραδοσιακά γλυκά της ελληνικής ζαχαροπλαστικής. Στα must try ο μπακλαβάς, το τρίγωνο Πανοράματος –που τιμά τη θεσσαλονικιώτικη καταγωγή του brand–, το εκμέκ αλλά και το μωσαϊκό ή η σοκολατόπιτα που έχουν σημαδέψει τα παιδικά απογεύματα του καλοκαιριού. 

 

Bufala Gelato
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

To Bufala Gelato με τις αγνές γεύσεις τoυ καταφέρνει να δημιουργήσει μικρές στιγμές ευτυχίας που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας ή τις χαιρόμαστε ιδιωτικά, αφού ένα λαχταριστό παγωτό πάντα ήταν, και θα είναι, η καλύτερη παρέα. 

 

Το λαχταριστό BuffleCone είναι η τραγανή, φρεσκοψημένη βάφλα που τυλίγει το παγωτό σου ή μπορεί να το συνοδεύσει στην εκδοχή Buffle pops μέσα σε ένα κυπελλάκι γεμάτο νοστιμιά. Τα pancakes υποδέχονται ανάμεσα σε τέσσερις στρώσεις ευτυχίας τις δικές σου επιλογές από γεύσεις και toppings, δημιουργώντας μία ακόμα γαστρονομική αποκάλυψη. Στα Bufala Gelato η απόλυτη χαρά χωράει και μέσα σε ένα ποτήρι με τα φανταστικά Milkshakes και Frozen Buffaloccino. Η ομάδα του Bufala Gelato στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και στη Βουλιαγμένη στην Αθήνα, υποδέχονται σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα τους πρωινούς τύπους προσφέροντας ένα φανταστικό brunch menu που σου φτιάχνει τη μέρα!

 

Oι φετινές στιγμές ευτυχίας έχουν τη γεύση του βουβαλίσιου παγωτού και γεμίζουν το καλοκαίρι μας με γευστική ευτυχία.

 

Bufala Gelato
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

bufalagelato.com

ΑΘΗΝΑ: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος | Νέα Σμύρνη | Μοναστηράκι | Γλυφάδα | Βούλα | Βουλιαγμενη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πλ. Αριστοτέλους | Θέρμη 

ΠΑΤΡΑ
ΡΟΔΟΣ

Facebook: Bufala Gelato

Instagram: bufalagelato.official

TikTok: bufalagelato.official

Οδηγός Γεύσης