Η πίτσα στον ξυλόφουρνο, τα χειροποίητα νιόκι και οι εκλεκτές κοπές συναντούν τα αυθεντικά ελληνικά υλικά. Στο Canarino η ιταλική παράδοση αποκτά μια μοναδική ελληνική πινελιά, δημιουργώντας πιάτα που ισορροπούν μεταξύ αυθεντικότητας και δημιουργικότητας.
Με ζυμάρι πίτσας από τρία ελληνικά άλευρα, προσούτο εγχώριας παραγωγής και μοναδικά τυριά όπως η μπούφαλα Κερκίνης, το μενού σε προκαλεί να εξερευνήσεις τις γεύσεις του ξανά και ξανά. Η πίτσα εδώ είναι εμπειρία. Η πίτσα με γκοργκοντζόλα, τσάτνεϊ σύκου και καρύδι ή η πίτσα με μαύρη τρούφα και bresaola είναι μόνο η αρχή. Αν θες κάτι πιο comfort, τα χειροποίητα Gnocchi manzo stagionato με γκοργκοντζόλα, ραντίτσιο, αχλάδι και καρύδι είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεχάσεις την καθημερινότητα.
Το μενού δεν σταματά εκεί. Η flat iron ω3 σε ταλιάτα με χόρτα, λαχανικά, πουρές πατάτας και jus είναι η ιδανική επιλογή για να τη μοιραστείς – ή όχι! Και αν θες κάτι πιο δροσερό, η Panzanella με βουβαλίσια μπουράτα, πέστο βασιλικού και φράουλα είναι must. Από τις χειροποίητες πίτσες μέχρι τις εκλεπτυσμένες κοπές κρέατος, το μενού σε βάζει στο δίλημμα να διαλέξεις. Αλλά, απ’ την άλλη, το Canarino είναι πάντα εκεί, στο 28 της Ηλίας Ηλιού, για να απολαμβάνεις τις γεύσεις του όσο συχνά θέλεις.
Η χειμωνιάτικη αυλή με την εντυπωσιακή ελιά στο κέντρο είναι το τέλειο σκηνικό για τις χειμωνιάτικες βόλτες. Σε αυτό το μαγικό σκηνικό συναντιούνται δυο γαστρονομικές παραδόσεις κι εμείς απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα αυτής της ένωσης.
Ηλία Ηλιού 28, Ν. Κόσμος 210 9010082
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0