Το κατάστημα carpo στο Φάρο του Ψυχικού, ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία συνάντησης στην πόλη της Αθήνας για τους λάτρεις των εκλεκτών ξηρών καρπών, της σοκολάτας και του καφέ, επεκτάθηκε και άνοιξε και πάλι τις πόρτες του.

 

Στην ίδια γνώριμη τοποθεσία, στην οδό Δημητρίου Βασιλείου 1, το carpo Ψυχικού προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του μια ακόμα πιο άνετη και πολυτελή εμπειρία. Στο νέο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν καθημερινά όλα όσα έχουν αγαπήσει: φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, εκλεκτές σοκολάτες και, φυσικά, αρωματικό καφέ, στην αγαπημένη ατμόσφαιρα carpo που ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

 

Το carpo Ψυχικού επεκτάθηκε και εντυπωσιάζει

 

Μια γλυκιά έκπληξη που ξάφνιασε ευχάριστα

Στο πλαίσιο της επέκτασης, η carpo συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία παγωτού KAYAK προσφέροντας μία ακόμα επιλογή στους επισκέπτες της. Με 16 διαφορετικές γεύσεις αλλά και με την επιλογή carpo toppings, οι λάτρεις του παγωτού έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

 

Το carpo Ψυχικού επεκτάθηκε και εντυπωσιάζει

 

Η μοναδική εμπειρία και η διαρκής εξέλιξη των carpo

Το carpo Ψυχικού, το τρίτο κατάστημα της οικογένειας carpo, άνοιξε τις πόρτες του το Δεκέμβριο του 2013 στην οδό Δημητρίου Βασιλείου 1, στον Φάρο Ψυχικού. Εκεί - όπως και σε κάθε κατάστημα carpo στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Ντουμπάι - εκτυλίσσεται καθημερινά η μοναδική εμπειρία του φρέσκου καφέ, των εκλεκτών ξηρών καρπών και της πιο σαγηνευτικής σοκολάτας.

 

Οι φούρνοι από νωρίς το πρωί καβουρδίζουν καρπούς, τα αρώματα σοκολάτας και του φρεσκοκομμένου καφέ κατακλύζουν την ατμόσφαιρα και η πανδαισία των χρωμάτων των αποξηραμένων φρούτων μαγνητίζει τα βλέμματα. Μαζί με το carpo Ψυχικού, η εταιρεία σήμερα αριθμεί έξι καταστήματα λιανικής στην Αθήνα, τέσσερα στο Λονδίνο και ένα στο Ντουμπάι, ενώ σχεδιάζει την επέκταση της και σε άλλες αγορές. 

 

Το carpo Ψυχικού επεκτάθηκε και εντυπωσιάζει

 

Το carpo Ψυχικού επεκτάθηκε και εντυπωσιάζει

 

carpo Ψυχικό, Δημητρίου Βασιλείου 1, Αθήνα 15451

 

Ακολουθήστε τα carpo:

Instagram: www.instagram.com/carpoworld/

Facebook: www.facebook.com/carpoworld

Linkediin: www.linkedin.com/company/carpoworld/

Website: carpoworld.com

Οδηγός Γεύσης