Αν σε ρωτούσαν τι είναι αυτό που συνθέτει ένα υπέροχο καλοκαίρι, το πιο πιθανό είναι να σκεφτόσουν δροσερό κήπο, νόστιμες γεύσεις και δροσιστικά ποτά παρέα με τους αγαπημένους σου. 

 

Το Chalet στην Πολιτεία σού προσφέρει όλα όσα ονειρεύεσαι κι ακόμα περισσότερα για να νιώσεις ότι το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να γίνει πιο όμορφο απ’ όσο φαντάζεσαι. Η boho ατμόσφαιρα που ταιριάζει με την καταπράσινη όαση του κήπου σε ταξιδεύει μακριά από την Αθήνα και σε παρασύρει σε μια μοναδική απόλαυση.

 

Σε αυτόν τον χώρο δεν υπάρχει τίποτα που να χαλάει την αρμονία και η αίσθηση φιλοξενίας είναι διάχυτη από την πρώτη στιγμή. All-day προορισμός, το Chalet θα σου προσφέρει πρωινό καφέ και brunch, πιάτα κατάλληλα για ένα lunch break με ένα ποτήρι κρασί αλλά και ξεχωριστές προτάσεις για ένα ιδιαίτερο dinner με την παρέα σου.

 

Chalet Pοliteia

 

Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δημιουργεί ένα μενού που προκαλεί τη συγκίνηση του πρωτόγνωρου ακόμα κι αν πρόκειται για συνταγές γνώριμες. Ελληνική καρμπονάρα με σκιουφιχτά, λιαστή ντομάτα, φέτα και πανσέτα και το αγαπημένο σνίτσελ κοτόπουλο με ριζότο μιλανέζε θυμίζουν κυριακάτικα τραπέζια, αλλά με ένα εντελώς ξεχωριστό twist.

 

Στις entry προτάσεις θα βρεις ιδιαίτερες επιλογές όπως το μοσχαρίσιο Carpaccio με πίκλα κρεμμυδιού και κρέμα μαύρης τρούφας, αλλά και ένα δροσερό tartare σολομού με αβοκάντο, λεμόνι και baby πατάτες.

 

Η υψηλή αισθητική του Chalet είναι αυτή που μαγεύει και τους καλεσμένους σου σε κάθε event ή γιορτή που επιλέγεις να φιλοξενήσεις εδώ. Μέρος αυτής της αισθητικής είναι και το φετινό concept με τις βραδιές θερινού σινεμά που κάθε Δευτέρα προβάλλει ταινίες για μεγάλους και τις Τετάρτες παρουσιάζει επιλεγμένες παιδικές ταινίες για τους μικρούς επισκέπτες. 

 

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Κηφισιά, 210 6201081

Facebook: Chalet Politeia

Instagram: chalet.politeia

Οδηγός Γεύσης