Περίπου στην καρδιά της Αθήνας και μόλις 50 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Πανόρμου, το Deos προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία αισθήσεων στον 24ο όροφο.

 

Μπαίνοντας στο Deos, μαγεύεσαι από τον εμβληματικό λόφο του Λυκαβηττού, που στέκεται μεγαλοπρεπής, μέχρι το ζωντανό τοπίο της πόλης που αποκαλύπτει η θέα. Κάθε γωνιά του Deos προσφέρει μια οπτική πανδαισία. 

 

Υπό τη δεξιοτεχνική καθοδήγηση των σεφ Κωνσταντίνου Άκουρου και Αρίστου Γιάννη, το μενού περιλαμβάνει μια εξαιρετική ποικιλία από μεσογειακά πιάτα που αναδεικνύουν τα φρεσκότερα τοπικά υλικά από όλη την Ελλάδα. Οι σεφ εξασφαλίζουν πιάτα-γαστρονομικό αριστούργημα.

 

Το brunch στο Deos είναι μια απολαυστική υπόθεση που προσφέρει από κλασικό ελληνικό γιαούρτι με μέλι και καρύδια μέχρι αλμυρά πιάτα με αυγά και φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Συνδυάστε το γεύμα σας με ένα δροσιστικό μιμόζα ή ένα φλιτζάνι καφέ υψηλής ποιότητας.

 

Deos

 

Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίζει με πιάτα όπως οσπριάδα με τόνο, fagotti με αχλάδι και spaghetti με αχινό. Συμπληρώστε το γεύμα σας με μια επιλογή από την εκτεταμένη λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει τόσο τοπικά ελληνικά κρασιά όσο και διεθνή αγαπημένα.

 

Ο συνδυασμός της γαστρονομικής τέχνης του Κωνσταντίνου Άκουρου και του Αρίστου Γιάννη, της άψογης εξυπηρέτησης και της απαράμιλλης θέας από τον 24ο όροφο, μαζί με την πισίνα καθιστούν αυτό το rooftop bar και εστιατόριο έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθείτε στην Αθήνα. Είτε αναζητάτε ένα ρομαντικό δείπνο, ένα χαλαρό brunch ή ένα μοναδικής θέας μέρος για να χαλαρώσετε με φίλους, το Deos υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε ξανά.

 

Λουίζης Ριανκούρ 64, Αθήνα, 216 0045685

[email protected] 

www.deosathens.gr

Οδηγός Γεύσης