Eatery Bairaktaris: Μεσογειακές και Ανατολίτικες γεύσεις στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης

The LiFO team, 22.8.2022 | 10:38

ADVERTORIAL

 

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης, σε περιμένει το Eatery Μπαϊρακτάρης, ένα από τα πιο hot street food spots που συζητείται έντονα ανάμεσα στους καλοφαγάδες. Κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση, αν αναλογιστεί κανείς την παράδοση και την ποιότητα που ακολουθεί το όνομα Μπαϊρακτάρης.

 

Eatery Bairaktaris

 

Οι πρωτότυπες προτάσεις που συνθέτουν το μενού, αναδεικνύουν το Eatery Μπαϊρακτάρης ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της πόλης. Έναν προορισμό όπου οι μεσογειακές γεύσεις συναντούν τις ανατολίτικες, και οι παραδοσιακές συνταγές σμίγουν με μία πληθώρα νέων δημιουργιών υψηλής μαγειρικής τέχνης. Εσείς, απλά διαλέξτε ανάλογα την όρεξη και τα γούστα σας…

 

Eatery Bairaktaris

 

Ανάμεσα στα εξαιρετικά πιάτα, μπορείτε να διαλέξετε το χειροποίητο Φαλάφελ, καταπράσινο με άφθονα φρέσκα μυρωδικά, ή το πλούσιο και κρεμώδες Χούμους, σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, με σως ταχίνι, τριμμένη ντομάτα και τραγανά ρεβίθια.

 

Eatery Bairaktaris

 

Αν προτιμάτε το φαγητό σας μέσα σε φρεσκοψημένες πιτούλες, δοκιμάστε το κοτόπουλο Σισλίκ σε μαρινάδα γιαουρτιού και το τραγανό χοιρινο φιλέτο με γλυκόξινη-πικάντικη σως. Αν η παρέα σας είναι μεγάλη, προτείνουμε το πλούσιο mixed grill, μία ιδανική επιλογή αφού περιλαμβάνει τα μοναδικά Spareribs, το κλασσικό κεμπάπ Μπαϊρακτάρη και σερβίρεται με πίτες και φρέσκες τηγανητές πατάτες. Φυσικά, απαραίτητο συνοδευτικό για όλα τα πιάτα, αποτελεί η σαλάτα Διόνυσος, με ψητό μανούρι, ψητά σταφύλια, φακές μπελούγκα, καβουρδισμένα  καρύδια και ρόκα. Και μην ξεχνάτε ότι στο Eatery Μπαϊρακτάρης μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα πιάτα του μενού με ένα δροσερό cocktail, όπως τα αγαπημένα Frose και το παγωμένο Aperol Spritz.

 

Eatery Bairaktaris

 

Στο Eatery Μπαϊρακτάρης  μπορείτε επίσης να απολαύσετε καθημερινά  ένα  εξαιρετικό πρωινό, μιας και στο μενού μπορείτε να βρείτε το περίφημο  Αβοκαντο Toast, πάνω σε πίτα με τραγανά ρεβίθια και μυρωδικά, το Breakfast Pita Sandwich με βιολογικό αυγό, χαλούμι και αβοκάντο ή μπέικον, ή το Vegetarian Breakfast Pita Sandwich.

 

Eatery Μπαϊρακτάρης

Αιόλου 29, Αθήνα

2103220203


https://www.facebook.com/bairaktariseatery

https://www.instagram.com/eateryathens/