Μετά από οκτώ χρόνια στο κέντρο, το Foyer άλλαξε χώρο και γειτονιά και μοιράζεται όλο του το πάθος για τον καφέ από την οδό Βρυάξιδος στο Παγκράτι, σε έναν καινούργιο χώρο, φωτεινό και μεγάλο, για να χωράει όλα όσα ετοιμάζουν τα δυο αδέλφια, ο Μάκης και ο Γιώργος. Με μια αισθητική που θυμίζει studio ή ανοιχτό ατελιέ, τα vibes του νέου σημείου σε κάνουν να νιώθεις ότι αυτός είναι ο φυσικός χώρος του Foyer. 

 

To open coffee bar και η ανοιχτή κουζίνα εκφράζουν όλη την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια που κρύβουν οι γεύσεις. Εξάλλου, σε αυτήν τη νέα εποχή του Foyer, που μετρά μόλις λίγους μήνες, το in house παρασκευαστήριο προσφέρει καθημερινά ολόφρεσκες προτάσεις, όπως σοκολατένιο marble cake, lemon cake ή New York cheesecake, αλλά και νόστιμα αλμυρά buns με χειροποίητα ψωμάκια και φρέσκα υλικά.

 

Foyer espresso bar
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Όσο για τον καφέ, αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που γράφεται καθημερινά με έναν τρόπο που αποκλείεται να σε αφήσει ασυγκίνητο. Ήδη το πρώτο δεκαήμερο στον νέο χώρο έδωσε το στίγμα του με pop-up από συνεργάτες roasters που παρουσίαζαν τους εξαιρετικούς καφέδες τους. Άλλωστε το Foyer συνεργάζεται με roasteries απ’ όλο τον κόσμο, από Αμερική και Ασία, μέχρι Ευρώπη.

 

Καθημερινά μπορείς να απολαύσεις τρεις διαφορετικούς espresso μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης και δύο φίλτρου, αλλά και για όσους αναζητούν αυτό το διαφορετικό, το Foyer έχει δημιουργήσει ένα frozen reserve menu με high end καφέδες που δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία γευσιγνωσίας.

 

Foyer espresso bar
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Το Foyer θα σου προσφέρει και μια σειρά από προϊόντα στο retail corner του, από φρεσκοψημένους κόκκους μέχρι εξοπλισμό ή ειδικές εκδόσεις που αφορούν τον καφέ, για να σου θυμίζει πάντα πως αυτή δεν είναι απλώς μια καθημερινή συνήθεια αλλά λατρεία.

 

Βρυάξιδος 2, Παγκράτι

Facebook: Foyer Espresso Bar 

Instagram: foyer.espressobar

Οδηγός Γεύσης