Το Geppetto, αυτό το λατρεμένο στέκι του παγκρατίου που χρόνια τώρα είναι η σταθερή μας αξία όταν θέλουμε να πάμε κάπου όπου σίγουρα θα περάσουμε καλά, μας καλωσορίζει από το πρωί για καφεδάκι στα γνώριμα τραπεζάκια του. Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και η μέρα στο Geppetto ξεκινάει πάντα ευχάριστα. Specialty καφές που σε ξυπνάει με το άρωμά του και σε ενθουσιάζει με τη γεύση του για να έχεις πάντα έναν καλό λόγο να βρεθείς σε αυτήν τη γειτονιά, της οποίας το Geppetto έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος.

 

Geppetto the Bar
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Για τους λάτρεις του είδους αλλά και όσους θέλουν να απολαμβάνουν κάτι ιδιαίτερο στο φλιτζάνι τους, οι baristi ετοιμάζουν με αριστοτεχνία τον καφέ σου με ένα επιλεγμένο specialty blend που σε κάνει φανατικό. Κι επειδή αυτή η ομάδα ξέρει καλά πώς να σε περιποιείται, το μενού περιλαμβάνει και μια σειρά από πρωινά πιάτα που μπορείς να διαλέξεις μέχρι αργά – έτσι, για να μην έχεις άγχος για το πρωινό ξύπνημα.

 

Geppetto the Bar
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Ομελέτες με φρέσκα αυγά, παραδοσιακές τηγανίτες με γραβιέρα Νάξου, νόστιμα σαντουιτσάκια σε αφράτο ψωμάκι μπριός και λαχταριστά pancakes επιβεβαιώνουν ότι το καλό φαγητό φτιάχνει τη διάθεση και το Geppetto σού φτιάχνει σίγουρα τη διάθεση με τα ολόφρεσκα υλικά, το άρωμα του πρωινού καφέ και τη χαμογελαστή ομάδα που σε ξέρει με το όνομά σου. Αυτόν τον συνδυασμό δεν τον αποχωρίζεσαι εύκολα!

 

Geppetto The Bar, Στίλπωνος 2, Παγκράτι 210 7525665

Facebook: geppettothebar

Instagram: geppetto_thebar

Οδηγός Γεύσης