«Γεύσεις που γράφουν ιστορία»: Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ συνδέουν το παρελθόν με το παρόν

Μία συγκινητική καμπάνια για τα 100 χρόνια των ζαχαροπλαστείων.

The LiFO team, 16.12.2022 | 15:44
ADVERTORIAL

Πέντε στιγμές στην ιστορία. Πέντε ορόσημα, από τη Σμύρνη μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες,  που στιγμάτισαν τις ζωές μας τον τελευταίο αιώνα και μια στιγμή στο παρόν, τα Χριστούγεννα του 2022. Όλο το νήμα της ιστορίας που πλέκεται στην τελευταία καμπάνια των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχει έναν σταθερό άξονα: την γεύση που τις ενώνει. Τις ενώνει με το παρελθόν, αλλά μας ενώνει και μεταξύ μας.

 

“Γεύσεις που γράφουν ιστορία”: H νέα καμπάνια από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που μας συγκίνησε

 

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, με ιστορία που μετρά πάνω από εκατό χρόνια, ήταν εκεί σε αυτές τις στιγμές. Κυρίως ήταν εκεί στις δικές μας στιγμές, αυτές που φτιάχναμε στην αθέατη καθημερινότητα, αυτές που έγιναν τα προσωπικά μας ορόσημα. Σαν τις μέρες που η γιαγιά σου, έφτιαχνε σπιτικά γλυκά που μοσχοβολούσαν γαρύφαλλο και πορτοκάλι κι έπειτα ξαναβρήκες αυτή την οικεία μυρωδιά στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

 

Video Production: Media Planners 

 

Κάπως έτσι, οι μυρωδιές και οι γεύσεις γίνονται συναίσθημα. Όταν ταυτίζονται με την ομορφιά των στιγμών που γράφουν ιστορία. Όπως τα γλυκά των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Τη δική σου ιστορία. Την ιστορία του τραγανού και ολόφρεσκου μιλφέιγ που κέρασες τους φίλους στην απρόσμενη επίσκεψή τους. Την  ιστορία του σοκολατένιου προφιτερόλ που απόλαυσες ένα βράδυ παρέα με τα «Φιλαράκια». Την  ιστορία του εκμέκ που χάρισες στην μητέρα σου και τη συγκίνησε, η ιστορία του πιο ωραίου μελομακάρονου που έκανε τα παιδιά σου να αγαπήσουν τα Χριστούγεννα.

 

“Γεύσεις που γράφουν ιστορία”: H νέα καμπάνια από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που μας συγκίνησε

 

Γιατί σε αυτούς που αγαπάς προσφέρεις πάντα το καλύτερο. Για να δημιουργήσεις στιγμές που θα γίνουν ωραίες ιστορίες, αναμνήσεις που θα ευωδιάζουν αγάπη και γαρύφαλλο. Όπως στο κυριακάτικο τραπέζι με το ζουμερό γαλακτομπούρεκο. Ή όπως στις γιορτές των Χριστουγέννων. Με τις πιο τραγανές, μελωμένες δίπλες που θα σε συντροφεύουν κάθε μέρα, τους πιο γευστικούς κουραμπιέδες για να συνοδέψουν τον απογευματινό καφέ σου, το πιο αφράτο λαχταριστό πανετόνε που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου και φυσικά τα πιο νόστιμα σιροπιαστά που θα σκορπίσουν χαμογέλα απόλαυσης. 

 

“Γεύσεις που γράφουν ιστορία”: H νέα καμπάνια από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που μας συγκίνησε

 

Online παραγγελία: Για να ζείτε τις στιγμές μαζί, ακόμη κι αν είστε μακριά

Ακόμα και από τη ζεστασιά του σπιτιού σου μπορείς να εκφράσεις το συναίσθημα αγάπης και φροντίδας στους αγαπημένους σου ανθρώπους, κάνοντας τους μια γλυκιά έκπληξη! Παράγγειλε online από το το αγαπημένο τους γλυκό και χάρισε τους την απόλαυση των γεύσεων του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ. Ακόμα καλύτερα, δείξε όλη σου την αγάπη στο πιο σημαντικό πρόσωπο, τον εαυτό σου, παραγγέλνοντας ένα (ή περισσότερα..) ατομικό γλυκό, όπως το γαλακτομπούρεκο, την πάστα ferrero, banoffee ή την μοντέρνα εκδοχή του πολίτικου εκμέκ με αφράτη κρέμα λεμονιού και βατόμουρο.

 

Γιατί κάθε γλυκό των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ είναι και μια ιστορία. Μια καινούργια ιστορία αγάπης, φροντίδας και απόλαυσης που θα σου αφήσει τη γεύση της για πάντα.

 

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / Facebook / Instagram 

Media planners

 

Οδηγός Γεύσης