Το lodge είναι ένας χώρος διαμορφωμένος για να προφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης όλες τις ώρες της ημέρας σε μια μοναδική τοποθεσία.

 

Εάν διαβάζεις αυτό το άρθρο, θα πρέπει να προετοιμαστείς για ένα σύντομο, αλλά δυνατό ταξίδι αισθήσεων και γεύσεων, όχι πολύ μακριά, μέχρι τη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, σε ένα εμβληματικό μαγαζί που αποτελεί ορόσημο για την πλέον πιο ανεπτυγμένη και ανερχόμενη περιοχή της πόλης. Ο λόγος για το LODGE Cafe Bar που μέσα στα 8 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να γίνει statement σε όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη και must σημείο συνάντησης για όποιον βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή.

 

Το Lodge σάς υποδέχεται από πολύ νωρίς το πρωί και σας σερβίρει την αυθεντική γεύση καφέ που ψήνεται και καβουρδίζεται την ίδια στιγμή από τους πιο έμπειρους και βραβευμένους baristi της πόλης.

 

Lodge café bar

 

Ο εξωτερικός του χώρος δίνει μια νότα απόλυτης χαλάρωσης κυρίως τις πρωινές ώρες, όταν το φως του ήλιου αναδεικνύει κάθε σημείο και η αίσθηση της ατελείωτης άνεσης κυριαρχεί. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του, αυτό που αντικρίζει κανείς με την πρώτη ματιά είναι ένα ζεστό και στυλάτο περιβάλλον.

 

Οι απολαύσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ένας λαχταριστός κατάλογος με τις πιο εμπνευσμένες επιλογές brunch και all-day φαγητού θα ικανοποιήσει κάθε προσδοκία, συνεπαίρνοντάς σε σε μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία. Omelet sando, κρουασάν Croque Madame, sweet lobster roll και french toast είναι μερικές μόνο από τις αγαπημένες προτάσεις για brunch και συνεχίζουμε με Buddha Bowl, pinsa, tacos και tempura shrimps για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Oι vegetarian και healthy επιλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το απολαυστικό μενού φαγητού, ικανοποιώντας όλα τα γούστα και τις διάφορες διατροφικές προτιμήσεις.

 

Το Lodge αποτελεί, επίσης, έναν ιδανικό προορισμό για να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα lunch breaks σου και να περάσεις λίγο χρόνο πριν ή μετά τη δουλειά, με φίλους ή και μόνος. Αν, πάλι, αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει, το Lodge έχει τον τρόπο να έρχεται αυτό σε σένα. Τα βήματα απλά και γνωστά σε όλους, μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού ή απευθυνόμενος στο τηλέφωνο του μαγαζιού.

 

Lodge café bar

 

Και όσο βραδιάζει, στο Lodge η διάθεση ανεβαίνει και η μουσική αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σκηνικό, ως διά μαγείας, αλλάζει και οι έντονες, εκλεπτυσμένες γεύσεις των κοκτέιλ, των premium αλκοολούχων ποτών και όχι μόνο δημιουργούν μια ιδιαίτερα ζωντανή ατμόσφαιρα. Θεματικά events, special μουσικοί καλεσμένοι και γνωστοί DJs της πόλης αφήνουν το δικό τους στίγμα στη βραδινή διασκέδαση της Θέρμης, η οποία και συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

 

Το Lodge είναι ένας χώρος διαμορφωμένος για να προφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης όλες τις ώρες της ημέρας σε μια μοναδική τοποθεσία με φοβερή ενέργεια. Στόχος, ξεχωριστά, κάθε ανθρώπου που βρίσκεται στην ομάδα του μαγαζιού είναι να κάνει την εμπειρία όλων αξέχαστη. Μέχρι την επόμενη φορά, γιατί πάντα θέλεις να επιστρέφεις εκεί όπου περνάς καλά και το Lodge δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ!

 

Καραολή & Δημητρίου 4, Θέρμη

Facebook: LODGE

Instagram: lodgecafebar

Οδηγός Γεύσης