Ηolers όλου του κόσμου, αυτό είναι το στέκι μας! Το Hole μάς έκανε να αναζητάμε τα λαχταριστά του bagel για να μας φτιάξει η μέρα, να ξυπνάμε το πρωί με τον αρωματικό του καφέ και να επιστρέφουμε κάθε φορά που θέλουμε να χαθούμε στην απόλαυσή του.  

 

Το Hole έφερε στα βόρεια προάστια τη συνήθεια του specialty coffee που έγινε λατρεία και παραμένει σταθερή επιλογή για όσους εκτιμούν ένα ιδιαίτερο blend. Για την ακρίβεια, αυτό το χαρμάνι είναι μια μονοποικιλιακή επιλογή από την Κudu που πρώτο το Hole μάς σύστησε για να μην μπορούμε να το αποχωριστούμε με τίποτα. Όσοι, μάλιστα, είναι φαν του cold brew, εδώ θα απολαύσουν μια εκδοχή που εκχυλίζεται μπροστά σου για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ευχαρίστηση.

 

Hole

 

Όσο για τις γεύσεις, τα bagels του Hole είναι μικρές street-food εκπλήξεις με εστιατορική ποιότητα και φαντασία που ξεπερνά τα συνηθισμένα. Τα υλικά συνδυάζονται σε συνταγές που θα λατρέψεις, όπως το παστράμι με τυρί έμενταλ, ο σολομός με cream cheese ή το μπιφτέκι λαχανικών με γουακαμόλε, bagel με αβοκάντο και αυγό καθώς και bagel με σαλάτα τόνου.

 

Σύντομα έρχονται νέες προτάσεις για vegan Holers αλλά και καινούργια φανταστικά γλυκά που συνδυάζονται τέλεια με τον καφέ και σου φτιάχνουν το κέφι. Άλλωστε, το Hole ήρθε για να μοιράσει χαρούμενες στιγμές και το καταφέρνει τόσο καλά που έχει δημιουργήσει τη δική του φανατική κοινότητα.

 

Λεωφόρος Πεντέλης 138 210 68123243

Facebook: HOLEBAGELS

Οδηγός Γεύσης