Με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού υποδέχεται φέτος η ΣΠΟΝΔΗ τις εορταστικές βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ένας αρμονικός γευστικός συνδυασμός θαλασσινών, φασιανού, ελαφιού και πάπιας συνθέτουν το μενού της παραμονής.
Μια μικρή γευστική πολυτέλεια για τις δύο λαμπερές βραδιές του χρόνου που αξίζει να απολαύσετε. Τα μενού κυμαίνονται στα 120 ευρώ για την παραμονή των Χριστουγέννων και στα 140 ευρώ το άτομο για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Οι έμπειροι sommelier του 2άστερου εστιατορίου θα επιλέξουν για εσάς το κρασί που θα συνοδέψει το δείπνο σας.
Ακολουθεί το μενού:
Χριστούγεννα
Mousseline de Pomme de Terre Truffée Œuf de Caille/ Poudre de Bacon
Μουσλίν Πατάτας με Τρούφα Αυγό από Ορτύκι/ Μπέικον
Truffle Mousseline of Potato Quail Egg/ Bacon Powder
Καβούρι Ραβιόλι με Φρούτα του Πάθους/ Μυρωδικά/ Χρένο
Tourteau Ravioli de Fruit de la Passion/ Herbe/ Raifort
Crab Passion Fruit Ravioli/ Herb/ Horseradish
Καραβίδα Kονσομέ με Καφίρ Λάιμ/ Tραγανά Λαχανικά
Langoustine Consommé Combawa/ Légumes Croquants
Langoustine Kaffir Lime Consomé/ Crunchy Vegetables
Χτένια Κολοκύθα/ Κάστανα/ Αφρός Τρούφας
Saint Jacques Potiron/ Châtaigne/ Ecume de Truffe
Scallops Pumpkin/Chestnut/ Truffle Froth
Φασιανός Πανέ-Βανίλια/ Πράσινο Μήλο/ Πικρή Σοκολάτα
Faisan Panais Vanillé/ Pomme Verte/ Chocolat Amer
Pheasant Parsnip-Vanilla/ Green Apple/ Bitter Chocolate
Τυρί " Brie de Meaux" με Τρούφα Μέλι και Ξερά Bερύκοκα
Brie de Meaux Truffé Miel & Abricot
Truffle Brie de Meaux Honey & Apricot
Χριστουγεννιάτικη Μπάλα Λευκή Σοκολάτα/ Λίτσι/ Βατόμουρα/Μπισκότο
Boule de Noël Chocolat Blanc/ Crème de Litchi/ Framboise/ Biscuit Pistache
Christmas Bowl White Chocolate/ Lychee Cream/ Raspberry/ Pistachio Biscuit
Πρωτοχρονιά
Saumon d'Ecosse Millefeuille Bergamote/ Caviar d'Aquitaine
Ραβιόλι Φουά Γκρα Κονσομέ Πάπιας με Τρούφα
Raviole de Foie Gras Consommé de Canard Truffé
Foie Gras Ravioli Truffle Duck Consomé
Σολομός Σκωτίας Μιλφέιγ Περγαμόντο/ Χαβιάρι Aquitaine
Scottish Salmon Bergamot Millefeuille/ Aquitaine Caviar
Φουά Γκρα Μουσλίν Πατάτας/ Καραμελωμένα Κρεμμύδια/Μανιτάρια Σιτάκε
Foie Gras Poêlé Emulsion de Pomme Rate/ Oignon Caramélisé/ Shiitake
Pan Fried Foie Gras Froth of "Rate"Potato/ Caramelized Onion/ Shiitake
Αστακός Ψητός Εστραγκόν/ Καρότα κονφί με Γκρέιπφρούτ και Χουρμάδες
Homard Estragon/ Carottes confites Pamplemousse-Dattes
Lobster Tarragon/ Candied Carrot Grapefruit-Dates
Ελάφι Άρκευθος και πιπέρι Αντίβ/ Σάλτσα Grand Veneur
Dos de Biche au Genièvre et Poivre Endive/ Sauce Grand Veneur
Deer Medallion with Juniper and Pepper Chicory/ "Grand Veneur" Sauce
Τυρί Tête de Moine & Παλαιωμένη Mimolette Μούσλι από Ξερά Φρούτα
Tête de Moine & Vieille Mimolette Muesli de Fruits sec et Jus de Raisin
Tête de Moine & Mature Mimolette Dried Fruits Muesli and Grappe Juice
Σφαίρα Σοκολάτας Caramelia Κρέμα Καφέ-Σοκολάτα-Φουντούκι/ Παγωτό
Sphère de Chocolat Caramelia Crémeux Café-Chocolat-Noisette/ Glace Caramel
Sphere of Caramelia Chocolate Creamy Coffee-Chocolate-Hazelnut/ Caramel Ice- Καραμέλα Cream