Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στη Σπονδή

Με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού

LIFOTEAM 12.12.2014 | 17:28

 

Με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού υποδέχεται φέτος η ΣΠΟΝΔΗ τις εορταστικές βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ένας αρμονικός γευστικός συνδυασμός θαλασσινών, φασιανού, ελαφιού και πάπιας συνθέτουν το μενού της παραμονής.

 

Μια μικρή γευστική πολυτέλεια για τις δύο λαμπερές βραδιές του χρόνου που αξίζει να απολαύσετε. Τα μενού κυμαίνονται στα 120 ευρώ για την παραμονή των Χριστουγέννων και στα 140 ευρώ το άτομο για την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Οι έμπειροι sommelier του 2άστερου εστιατορίου θα επιλέξουν για εσάς το κρασί που θα συνοδέψει το δείπνο σας.

 

Ακολουθεί το μενού:

 

Χριστούγεννα

 

Mousseline de Pomme de Terre Truffée Œuf de Caille/ Poudre de Bacon

Μουσλίν Πατάτας με Τρούφα Αυγό από Ορτύκι/ Μπέικον

Truffle Mousseline of Potato Quail Egg/ Bacon Powder

 

Καβούρι Ραβιόλι με Φρούτα του Πάθους/ Μυρωδικά/ Χρένο

Tourteau Ravioli de Fruit de la Passion/ Herbe/ Raifort

Crab Passion Fruit Ravioli/ Herb/ Horseradish

 

Καραβίδα Kονσομέ με Καφίρ Λάιμ/ Tραγανά Λαχανικά

Langoustine Consommé Combawa/ Légumes Croquants

Langoustine Kaffir Lime Consomé/ Crunchy Vegetables

 

Χτένια Κολοκύθα/ Κάστανα/ Αφρός Τρούφας

Saint Jacques Potiron/ Châtaigne/ Ecume de Truffe

Scallops Pumpkin/Chestnut/ Truffle Froth

 

Φασιανός Πανέ-Βανίλια/ Πράσινο Μήλο/ Πικρή Σοκολάτα

Faisan Panais Vanillé/ Pomme Verte/ Chocolat Amer

Pheasant Parsnip-Vanilla/ Green Apple/ Bitter Chocolate

 

Τυρί " Brie de Meaux" με Τρούφα Μέλι και Ξερά Bερύκοκα

Brie de Meaux Truffé Miel & Abricot

Truffle Brie de Meaux Honey & Apricot

 

Χριστουγεννιάτικη Μπάλα Λευκή Σοκολάτα/ Λίτσι/ Βατόμουρα/Μπισκότο

Boule de Noël Chocolat Blanc/ Crème de Litchi/ Framboise/ Biscuit Pistache

Christmas Bowl White Chocolate/ Lychee Cream/ Raspberry/ Pistachio Biscuit

 

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στη Σπονδή

 

Πρωτοχρονιά

 

Saumon d'Ecosse Millefeuille Bergamote/ Caviar d'Aquitaine

Ραβιόλι Φουά Γκρα Κονσομέ Πάπιας με Τρούφα

Raviole de Foie Gras Consommé de Canard Truffé

 

Foie Gras Ravioli Truffle Duck Consomé

Σολομός Σκωτίας Μιλφέιγ Περγαμόντο/ Χαβιάρι Aquitaine

Scottish Salmon Bergamot Millefeuille/ Aquitaine Caviar

 

Φουά Γκρα Μουσλίν Πατάτας/ Καραμελωμένα Κρεμμύδια/Μανιτάρια Σιτάκε

Foie Gras Poêlé Emulsion de Pomme Rate/ Oignon Caramélisé/ Shiitake

Pan Fried Foie Gras Froth of "Rate"Potato/ Caramelized Onion/ Shiitake

 

Αστακός Ψητός Εστραγκόν/ Καρότα κονφί με Γκρέιπφρούτ και Χουρμάδες

Homard Estragon/ Carottes confites Pamplemousse-Dattes

Lobster Tarragon/ Candied Carrot Grapefruit-Dates

 

Ελάφι Άρκευθος και πιπέρι Αντίβ/ Σάλτσα Grand Veneur

Dos de Biche au Genièvre et Poivre Endive/ Sauce Grand Veneur

Deer Medallion with Juniper and Pepper Chicory/ "Grand Veneur" Sauce

 

Τυρί Tête de Moine & Παλαιωμένη Mimolette Μούσλι από Ξερά Φρούτα

Tête de Moine & Vieille Mimolette Muesli de Fruits sec et Jus de Raisin

Tête de Moine & Mature Mimolette Dried Fruits Muesli and Grappe Juice

 

Σφαίρα Σοκολάτας Caramelia Κρέμα Καφέ-Σοκολάτα-Φουντούκι/ Παγωτό

Sphère de Chocolat Caramelia Crémeux Café-Chocolat-Noisette/ Glace Caramel

Sphere of Caramelia Chocolate Creamy Coffee-Chocolate-Hazelnut/ Caramel Ice- Καραμέλα Cream