Η Κυβέλη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης ξανασυστήνεται μέσα από το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Κόντα
Από Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, ο έρωτας με το καλό φαγητό ανανεώνεται στην Κυβέλη, που μας παρουσιάζει το νέο μενού της.
Οι επιτυχημένες συνταγές παραμένουν και ο κατάλογος εμπλουτίζεται με νέες ιδιαίτερες γεύσεις. Η σαλάτα Ποπάι & Σουίπι στην οποία ξεχωρίζει το πληθωρικό κοτόπουλο και το τρυφερό σπανάκι με τη ρόκα συνοδευόμενο από βινεγκρέτ χαρουπόμελου, η ρέγγα στη σχάρα με λεμονάτα φασόλια πιάζ και η τηγανιά με μανιτάρια και σουτζούκι μπαίνουν απαραίτητα στο κέντρο του τραπεζιού ως νέες αφίξεις.
Το κριθαρότο κοτόπουλο με κασέρι Μυτιλήνης, τα λιγκουίνι με γαρίδες και τα σκιουφιχτά με χοιρινά φιλετάκια, τσίκνωση Καρπάθου και μαλακιά φέτα ήρθαν να αποδείξουν πως οι Έλληνες ξέρουμε από καλά ζυμαρικά. Για τους μερακλήδες προστέθηκε και ένα κοντοσουβλάκι χοιρινό που φτάνει κρεμασμένο στο τραπέζι σας.
Στην Κυβέλη ξέρουν και από καλοφτιαγμένα γλυκά και εκτός το κλασικό πλέον cheesecake με γλυκό βύσσινο, ένα καλό γεύμα κλείνει με τερίνα σοκολάτα με κρέμα γάλακτος και μία κρέμα καταλάνα με ψημένη καραμέλα.
Από Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου λοιπόν, ο έρωτας με το καλό φαγητό ανανεώνεται στην Κυβέλη, που μας παρουσιάζει το νέο μενού της.
Επτανήσου 15 , Κυψέλη