Από τον Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί στα βόρεια προάστια, το Jackaroo έχει μεταμορφώσει το street food σε μια γευστική εμπειρία που άλλαξε για πάντα αυτή την κατηγορία γεύσης. Το κατάστημα της Κυψέλης στήνει τη δική του γαστρονομική γιορτή με ένα φανταστικό μενού εμπνευσμένο από την αμερικανική κουζίνα, αλλά με μια μοναδική, original πινελιά. 

 

Στο Jackaroo κάθε φορά επιλέγεις δύο πιάτα: ένα που θα φας εκείνη τη στιγμή και ένα για την επόμενη φορά. Και παρότι είναι όλα πεντανόστιμα, το τηγανητό κοτόπουλο είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής – το πανάρισμά του είναι αριστουργηματικό και η τρυφερή υφή του σε κάνει να θες κι άλλο! Μπέργκερ και σάντουιτς σε γεύσεις που σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις και σε μέγεθος που σε εντυπωσιάζει. Η ποιότητα των πρώτων υλών που παραμένει σταθερή σε όλα τα καταστήματα –δεν είναι τυχαίο ότι ο Μιχάλης Μαντζουράνης βρίσκεται πίσω από όλα τα σημεία– και οι χειροποίητες παρασκευές εξασφαλίζουν ότι θα χορτάσεις χωρίς να βαρύνεις.

 

Jackaroo

 

Δοκίμασε το Fried Chicken Bun με χειροποίητο κοτόπουλο, τσένταρ, iceberg, πίκλες και αγιολί σε αφράτο σουσαμένιο ψωμάκι ή το σάντουιτς Burgerwich με χειροποίητο ψωμάκι, τριπλό χειροποίητο μπιφτέκι 100% μοσχάρι, τριπλό τσένταρ, τριπλό καπνιστό μπέικον, κρεμμυδάκι, τομάτα, πίκλες και jack jack σος. Μάλιστα, το Jackaroo της Κυψέλης είναι φτιαγμένο τόσο για dine in όσο και για take away ή delivery. Ειδικά στις παραγγελίες, αυτό το κατάστημα έσπασε για άλλη μια φορά το ευρωπαϊκό ρεκόρ παραγγελιών μέσω Wolt, με 1.621 πακετάκια να φτάνουν στους πεινασμένους παραλήπτες τους σε μία μόνο μέρα!

 

Αν, πάλι, προτιμήσεις να καθίσεις στα τραπεζάκια της ιστορικής Φωκίωνος Νέγρη, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το φοβερό Brioche Chicken Cream που συνδυάζει το διάσημο τηγανητό κοτόπουλο του Jackaroo με παγωτό βανίλια. Άλλωστε, αυτό το όνομα έφερε πρώτο τα χειροποίητα μπριός στο street food και πρέπει να τα δοκιμάσεις σε όσο περισσότερες εκδοχές μπορείς. 

 

Jackaroo

 

Στα επόμενα πλάνα είναι το Περιστέρι, που έρχεται στο τέλος του μήνα, και η Αγία Παρασκευή, που σύντομα θα αποκτήσει τον δικό της ναό του street food. Το Jackaroo είναι η επανάσταση της γεύσης που παρασύρει μαζί της όλη την Αθήνα!

 

Φωκίωνος Νέγρη 18, Κυψέλη, 210 8823124

Facebook: jackaroosandwiches

Instagram: jackaroo_sandwiches

Οδηγός Γεύσης