Σάντουιτς ή σαντουιτσάρες; Αυτό είναι το μεγάλο γευστικό δίλημμα που θα αντιμετωπίσεις μόλις γνωρίσεις το Jackaroo. Και πλέον έχεις περισσότερες ευκαιρίες να το βρεις μπροστά σου, αφού το λατρεμένο street food spot που ξεκίνησε στον Πειραιά βρίσκεται πλέον και στην Κυψέλη, προσφέροντας στιγμές ευτυχίας με τις πληθωρικές του γεύσεις. Κι όταν λέμε πληθωρικές, εδώ η ποσότητα είναι τόσο μεγάλη όσο και η ποιότητα, γιατί ο Μιχάλης Μαντζουράνης ξέρει πολύ καλά πώς να τα συνδυάζει και τα δυο.

 

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι το Jackaroo κατέκτησε το πανελλήνιο ρεκόρ σε παραγγελίες μέσω Wolt κι αυτός ο αριθμός αφορά όλες τις παραγγελίες της πλατφόρμας από τη στιγμή που άρχισε να λειτουργεί στην Ελλάδα. Εντυπωσιακό; Ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι οι γεύσεις του Jackaroo, που όλες βασίζονται στις εκλεκτές επιλογές υλικών και τους εμπνευσμένους συνδυασμούς γεύσεων. 

 

Jackaroo sandwiches
Από πού να ξεκινήσεις όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στα λαχταριστά burger και σάντουιτς του καταλόγου;

 

Από πού να ξεκινήσεις όταν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στα λαχταριστά burger και σάντουιτς του καταλόγου; Ίσως από ένα Chickenator bun με αφράτο σουσαμένιο ψωμί, χειροποίητο στήθος φρέσκου κοτόπουλου μαριναρισμένο στη μυστική in house συνταγή, cheddar, μπέικον, μανιτάρια, μαγιονέζα και BBQ sauce. Ή ένα Double dragon με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά, cheddar, μανιτάρι παναρισμένο, Portobello γεμιστό με τυριά, iceberg, pickles και sriracha μαγιονέζα. Αν πάλι θέλεις να δεχτείς την υπέρτατη πρόκληση, μπορείς να επιχειρήσεις να φας το Mega Beef με πέντε μπιφτέκια, έξι φέτες μπέικον, τρία τηγανητά αυγά και 5 φέτες τσένταρ!

 

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για τα επικά σάντουιτς του Jackaroo κι ακόμα περισσότερες ώρες θα μπορούσαμε να τα απολαμβάνουμε. Ο μόνος λόγος που χαίρεσαι με την τελευταία τους μπουκιά είναι ότι σε περιμένει το φανταστικό παγωτό μηχανής που ήρθε στο κατάστημα της Κυψέλης και έκανε έναν μικρό χαμό, και από Γενάρη θα βρίσκεται και στον Πειραιά για να κλείνει το γεύμα σου με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα το Jackaroo της Σωτήρος Διός πρόκειται σύντομα να ανακαινιστεί πλήρως –και εννοούμε να γκρεμιστεί και να ξαναφτιαχτεί– οπότε από τον νέο χρόνο θα είναι από μόνο του μια μεγάλη έκπληξη.

 

Jackaroo sandwiches
Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για τα επικά σάντουιτς του Jackaroo κι ακόμα περισσότερες ώρες θα μπορούσαμε να τα απολαμβάνουμε.

 

Κι επειδή αυτές οι γεύσεις φτιάχνονται για να τις απολαμβάνουν όσοι περισσότεροι μπορούν, ετοιμάζεται σύντομα στον Νέο Κόσμο ένα νέο σποτ μόνο για delivery το οποίο θα φέρει πιο κοντά μας το αγαπημένο μας street food που δίνει κατηγορηματικά την απάντηση, σαντουιτσάρες!

 

Φωκίωνος Νέγρη 18, Κυψέλη, 210 8823124, Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς, 210 4100015

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches

Οδηγός Γεύσης