Το Κρεοπωλείον 29 είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσεις αν βρεθείς στην Καλαμάτα. Αυτός ο χώρος είναι ο παράδεισος των κρεατοφάγων αλλά και όσων απαιτητικών αναζητούν την πιο ψαγμένη γεύση στο πιάτο τους.

 

Εδώ, λοιπόν, θα διαλέξεις μόνος σου το κρέας που θέλεις, επιλέγοντας ανάμεσα στα εκλεκτά προϊόντα που προέρχονται από τις φάρμες της οικογένειας στον Ταΰγετο ή από μικρούς παραγωγούς σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το μοσχάρι είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά δεν λείπουν όλων των ειδών τα κρεατικά από ζώα ελευθέρας βοσκής. Η διαχείριση και το σίτεμα είναι μια μικρή τέχνη που γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του Κρεοπωλείου 29 ώστε να προσφέρουν πάντα ό,τι πιο γευστικό μπορεί να δώσει κάθε κομμάτι.

 

Κρεοπωλείο 29: Διαλέγεις το κρέας, την κοπή και το μαγείρεμα και απλώς απολαμβάνεις τη γεύση του

 

Οι κοπές είναι αριστοτεχνικές και μπορείς να διαλέξεις αυτή που επιθυμείς για το δικό σου πιάτο – και μάλιστα να χαζέψεις τη διαδικασία, αφού όλα γίνονται μπροστά στα μάτια σου. Το επόμενο βήμα είναι να ανέβεις στη φανταστική ταράτσα η οποία δροσίζεται από το αεράκι που κατεβαίνει από το κάστρο της πόλης και να απολαύσεις τα πιάτα που καταφθάνουν λαχταριστά και προσεγμένα σε κάθε λεπτομέρεια.

 

Μοσχαρίσια ταλιάτα με πουρέ καρότου, χοιρινό φρικασέ με baby μαρούλι και πράσο, γιουβέτσι παραδοσιακό, κατσικάκι και ό,τι άλλο μπορεί να λαχταρήσεις από την κατηγορία κρέας υπάρχει εδώ και είναι πεντανόστιμο. Στον φούρνο Josper ψήνονται οι κοπές ακριβώς όπως πρέπει για να αναδείξουν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, ενώ όλα τα πιάτα συνοδεύονται κατάλληλα με μια ετικέτα από τη wine list που απογειώνει ακόμα περισσότερο τη γεύση.

 

Κρεοπωλείο 29: Διαλέγεις το κρέας, την κοπή και το μαγείρεμα και απλώς απολαμβάνεις τη γεύση του

 

Στην ταράτσα του Κρεοπωλείου 29 θα ζήσεις βραδιές γευστικών ανακαλύψεων βασισμένες στα φρέσκα ελληνικά κρέατα και θα νιώσεις για άλλη μια φορά ότι αυτή η γωνιά της Ελλάδας έχει να προσφέρει πολλά στο γευστικό μας πλούτο.

 

Φαρών 29, Καλαμάτα, 2721 028249, Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης