Αφιερώματα
9 μέρη να επισκεφθείς σαν πας στην Καλαμάτα
9 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Οδηγός Γεύσης / Poseidon Ocean View: Αντιπροσωπεύει το μέλλον την ελληνικής γαστρονομίας
Η εμπειρία στο Poseidon Ocean View είναι από αυτές που σε κάνουν να αφεθείς, απολαμβάνοντας αυθεντική περιποίηση και φροντίδα που όσο κι αν αγγίζει την πολυτέλεια παραμένει made in Greece.
Οδηγός Γεύσης / Φλερτ!: Ένας all-day χώρος που σε καλεί να φλερτάρεις ελεύθερα
Με λεπτομέρειες που θυμίζουν το παρελθόν και vintage στοιχεία, κάθε γωνιά είναι ένα οικείο σκηνικό που ξυπνάει τον ρομαντισμό μέσα σου.
Οδηγός Γεύσης / Κάρδαμο: Μεταφέρει την ελληνική παράδοση σε δημιουργικές συνταγές
Εδώ και 13 χρόνια τα τρία αδέλφια, ο Κωνσταντίνος, ο Σπύρος και ο Παναγιώτης, βάζουν τη δική τους αγάπη και φροντίδα για να προσφέρουν φιλοξενία και γεύσεις.
Οδηγός Γεύσης / Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης: Γράφει τη δική του νέα ιστορία στο κεφάλαιο «ελληνική γαστρονομία»
Στην υπέροχη αυλή του Οινοπαντοπωλείου που άνοιξε φέτος θα απολαύσεις μια γευστική εμπειρία αυθεντικά ελληνική, δοσμένη με έναν τρόπο σύγχρονο, που θα σε κάνει να ξαναθυμηθείς τις συγκινήσεις που προκαλεί ένα σπιτικό φαγητό.
Οδηγός Γεύσης / Κρεοπωλείον 29: Διαλέγεις το κρέας, την κοπή και το μαγείρεμα και απλώς απολαμβάνεις τη γεύση του
Ο παράδεισος των κρεατοφάγων αλλά και όσων απαιτητικών αναζητούν την πιο ψαγμένη γεύση στο πιάτο τους.
Οδηγός Γεύσης / Ego all-day exclusive bar: Εδώ κάνει στάση το καλοκαίρι και σε καλεί σε απολαυστικές στιγμές
Φυσικά υλικά και χρώματα της φύσης δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που υψώνεται σαν όριο ανάμεσα στην πόλη και την θάλασσα.
Good Living / Kleopatra Inn: Αυθεντική φιλοξενία σε έναν άκρως οικολογικό χώρο
Η αγάπη για τη φύση είναι ταυτόχρονα και αγάπη για τον άνθρωπο, γι’ αυτό η διαμονή στο Kleopatra Inn είναι μια εμπειρία φροντίδας που σου μένει αξέχαστη.
Οδηγός Γεύσης / Bistroteca: Ένα all-day bistro που σε γοητεύει με την πρώτη ματιά
Έχει ευρωπαϊκή αέρα και συνδυάζει τα vintage στοιχεία με τη σύγχρονη άποψη, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.
Οδηγός Γεύσης / Αθανασίου: Τα γλυκά της Καλαμάτας που θα πάρεις μαζί σου.
O Αθανασίου γράφει τη δική του ιστορία στη ζαχαροπλαστική από το 1938 και δεν είναι τυχαίο ότι παραμένει προορισμός για ντόπιους και επισκέπτες.