Η παραλία της Φοινικούντας δεν είναι απλώς μία από τις πιο όμορφες της Ελλάδας, είναι και το σκηνικό στο οποίο έχει στηθεί το Lemon Drops. Αν νομίζεις ότι αυτό είναι ένα ακόμα beach bar café κ.λπ., think again. Εδώ θα ανακαλύψεις ένα ολόκληρο concept, μια ιδέα που σε προσκαλεί να αφήσεις πίσω σου την καθημερινότητα και να μπεις σε μια άλλη διάσταση, όπου επικρατούν η απόλαυση, το wellness και η επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, εκείνες τελικά που μπορούν να οδηγήσουν στην ευτυχία.

 

Γιατί δεν γίνεται παρά να νιώσεις ευτυχισμένος αν αφεθείς σε όλα όσα έχει να σου προσφέρει το Lemon Drops: βουτιές στα υπέροχα νερά της Μεσσηνίας και ξεκούραση στις χρωματιστές αιώρες, στα άνετα πουφ ή σε οποιαδήποτε γωνιά του Lemon Drops σού μιλάει περισσότερο. Άλλωστε εδώ όλη η ατμόσφαιρα είναι φτιαγμένη για να χαλαρώσεις και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα τροπικό μέρος από εκείνα που βλέπεις στις ταινίες. Μόνο που εδώ η πραγματικότητα έρχεται να σου αποδείξει ότι είναι καλύτερη από τη φαντασία.

 

Lemon Drops

 

Ο καφές πριν από το μπάνιο είναι μια απόλαυση που μπορείς να συνοδεύσεις με διάφορες γεύσεις πρωινού ή brunch. Κι επειδή στον παράδεισο σού ανοίγει η όρεξη, η κουζίνα του Lemon Drops δεν σταματά να ετοιμάζει όλη μέρα πιάτα που θα λατρέψεις. Με έμπνευση από τις γαστρονομίες όλου του κόσμου –η Λατινική Αμερική και η Καραϊβική πρωταγωνιστούν–, οι προτάσεις είναι αυτές που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή.

 

Στον ανανεωμένο κατάλογο θα βρεις new entries όπως τρεις συνταγές με αφράτο buttermilk ψωμάκι Sando: το Τex Μex με τηγανητό κοτόπουλο, spicy sauce, γουακαμόλε, καπνιστό τυρί, μπέικον και Jack Daniel’s, το Ham με ζαμπόν και τσένταρ και το Sando Pork με χοιρινά παϊδάκια, ψητό κρεμμύδι και πίκλες. Η κουζίνα του Lemon Drops παραμένει δημιουργική και σπιρτόζικη, όπως μας έχει συνηθίσει. Must try και το νέο Cuban Βurger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι και chorizo, jalapeno mayo και αγγλικό τσένταρ.

 

Lemon Drops

 

Αν θέλεις να τερματίσεις την απόλαυση, δοκίμασε να συνδυάσεις τις patatas chilli con carne με μια κανάτα δροσιστική Μαργαρίτα frozen λεμόνι που φέτος «εμφανίζεται» στο Lemon Drops και τα σπάει.

 

Τα κοκτέιλ παραμένουν σταθερή αξία που σερβίρονται από νωρίς, εξωτικά και δροσερά, όπως ακριβώς ταιριάζει στα vibes του Lemon Drops. Θα κάνεις τη δική σου μικρή γευσιγνωσία στις μείξεις, αλλά μην παραλείψεις το σφηνάκι jelly fish, μπλε, στο χρώμα της θάλασσας, με Bailey’s που μοιάζει με τον αφρό του κύματος και σταγόνες γρεναδίνης που, όπως πέφτουν, μοιάζουν με τα πλοκάμια της μέδουσας.

 

Στο Lemon Drops οι εικόνες εναλλάσσονται και η θέση του ήλιου δημιουργεί πάντα μια διαφορετική ατμόσφαιρα για να νιώθεις από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι έχεις κάτι νέο να ανακαλύψεις. Αυτό που σίγουρα θα ανακαλύψεις είναι μια άλλη οπτική για την ίδια τη ζωή που σου δείχνει ότι πρέπει να ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή.

 

Lemon Drops

 

Φοινικούντα, 2723 071020

Facebook: Lemon Drops 

Instagram: lemondrops.beachbar 

Οδηγός Γεύσης