Στο Lot51 κάνεις φίλους! Τι άλλο πιο σημαντικό μπορεί να σου προσφέρει αυτό το στέκι; Κι όμως, ακόμα και αυτή η αίσθηση ότι όλοι είμαστε μια παρέα δεν είναι άσχετη από τις γεύσεις, την ατμόσφαιρα και τα χαλαρά vibes που συναντάς κάθε φορά στο αγαπημένο σποτ της πλατείας Βραζιλίας. 

 

Εδώ θα σταματήσεις για να πιεις τον πρωινό σου καφέ που υπογράφει η Area51 – δεν χρειάζονται περισσότερα για να καταλάβεις ότι η καθημερινή συνήθεια γίνεται specialty εμπειρία. Εδώ θα γευτείς φανταστικό brunch με πιάτα όπως το vegetarian breakfast bowl (muesli, φρούτα εποχής, γύρη, sorbet κόκκινων φρούτων και μέλι από ρέικι) ή τα κλασικά τηγανητά αυγά με πατάτες και μπέικον – δεν λέγεται τυχαία «Cheat day». 

 

Lot51

 

Στο ίδιο σημείο –μη σου πω στο ίδιο τραπέζι– θα επιστρέψεις για μεσημεριανό break, βάζοντας μπροστά σου ένα λαχταριστό μπέργκερ (τόσο το κοτόπουλο όσο και το μοσχαρίσιο μπιφτέκι είναι must try) ή στη μέση μία από τις πίτσες με ζυμάρι ωρίμανσης 24 ωρών που ετοιμάζεται υπομονετικά στην κουζίνα του Lot51. Ανάμεσα στις γεύσεις, τις δοκιμές και τα πιάτα είναι που γνωρίζεις νέες παρέες και δίνεις ραντεβού για βραδινά κοκτέιλ σε ένα surfing σκηνικό που σε κρατάει σε αυτήν τη γειτονιά του κέντρου μέχρι αργά.

 

Το Lot51 δεν είναι απλώς ένας γευστικός προορισμός, είναι μια ολόκληρη κουλτούρα που θέλει τους ανθρώπους να μιλάνε μεταξύ τους και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή δείχνοντας στο περιβάλλον τον σεβασμό που του αξίζει. Η σειρά από χειροποίητα κεραμικά σκεύη –από την κούπα του καφέ on the go μέχρι τα φλιτζάνια και τα πιάτα– που μπορείς να αγοράσεις αν θέλεις, είναι μία ακόμα απόδειξη ότι αυτή η ομάδα ξέρει πώς να ξυπνά την πιο καλή πλευρά μας.

 

Lot51

 

Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια, 6937 337066 

Facebook: LOT51

Instagram: lot.51

Οδηγός Γεύσης