Lovely summer σημαίνει Lovely Days. Tο new entry που ήρθε με την urban vintage αισθητική του και έφτιαξε τη δική του πιάτσα με χαρούμενους ανθρώπους στο Περιστέρι.

 

Ο πρωινός καφές από την Area51 συνοδεύεται με πιάτα brunch που σου δίνουν όλη την ενέργεια που απαιτεί η εποχή. Από τα boosting μπολ με γιαούρτι (εδώ οι συνδυασμοί super foods εναλλάσσονται και καθένας είναι μια βόμβα δύναμης) μέχρι τα αυγά σε διαφορετικές εκδοχές, όλες οι συνταγές είναι σπιτικές και νόστιμες. Τα κλασικά αυγά μάτια με πατάτες τηγανητές και ψωμάκι για βούτηγμα σερβίρονται σε ένα πήλινο σκεύος και είναι σίγουρα must try, αλλά όλα τα σνακ έχουν κάτι να σου πουν.

 

Lovely Days

 

Το πρωινό μενού διαδέχονται οι μεσημεριανές προτάσεις που είναι τόσο ελαφριές όσο χρειάζεται μια καλοκαιρινή βόλτα. Φρεσκοψημένη πίτσα, δροσιστικές σαλάτες, ζουμερά μπέργκερ συνδυάζονται με μια κρύα μπιρίτσα από εκείνες που δεν συναντάς συχνά, αφού εδώ φιγουράρουν ετικέτες από μικρές ζυθοποιίες που κρατούν ψηλά τη σημαία της παραγωγής made in Greece. 

 

Οι γεύσεις και τα ποτά σε κρατάνε μέχρι αργά στο Lovely Days με ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο χέρι, να απολαμβάνεις μουσική των DJs που εναλλάσσονται κάθε τόσο στα decks. Οι signature προτάσεις είναι ακριβώς ό,τι σου χρειάζεται τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες στην πόλη. 

 

Lovely Days

 

Άλλωστε, το Lovely Days καταφέρνει να δημιουργήσει ένα κλίμα διακοπών, χαλάρωσης και ξεκούρασης μέσα από όλη του την ατμόσφαιρα. Μεγάλα χαμόγελα, νόστιμα πιάτα και χρωματιστά ποτά αλλάζουν τα vibes σε αυτήν τη γειτονιά των δυτικών προαστίων. Αυτό το στέκι κάνει τη δική του δήλωση χαράς και αισιοδοξίας και εύκολα το ακολουθείς σε έναν κόσμο που μοιάζει απολύτως lovely!

 

Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Κολοκοτρώνη 35, Περιστέρι, 210 5748048 

Instagram: lovely.days.ath

Οδηγός Γεύσης