Οι LUKUMAΔΕΣ ξεκίνησαν το 2013 και από τότε μάς υποδέχονται στο hot spot της πιο γλυκιάς βόλτας στην Αθήνα, στη γωνία Αιόλου και Αγίας Ειρήνης. 

 

Από τότε, δημιουργούν ασταμάτητα γνήσιους λουκουμάδες για τους οποίους έχουν γράψει διεθνή μέσα όπως οι «New York Times» και τους έχουν υμνήσει βασιλικά χείλη όπως αυτά του Καρόλου και της Καμίλα! Με χειροποίητη ζύμη από υλικά υψηλών προδιαγραφών, οι λουκουμάδες τηγανίζονται μπροστά μας σε ανοιχτή κουζίνα, σε ηλιέλαιο εξαιρετικής ποιότητας, που ανανεώνεται συνέχεια για να μην αλλοιώνεται η γεύση τους και να μπορείς να τους απολαύσεις είτε στις κλασικές εκδοχές ή σε signature version «γεμιστούς» με πραλίνες, κρέμα λεμόνι και πολλές ακόμα συνταγές.

 

Οι LUKUMAΔΕΣ σύντομα διακρίθηκαν, ανεβαίνοντας στο Νο1 του Trip Advisor στην κατηγορία τους, ενώ ταυτόχρονα εμπλούτισαν το μενού με αλμυρές επιλογές χρησιμοποιώντας αγνά ελληνικά προϊόντα, όπως φέτα και μυζήθρα. Έπειτα, ήρθε η ιδέα του παγωτού και οι LUKUMAΔΕΣ  δημιούργησαν δικό τους εργαστήριο παρασκευής αυθεντικού ιταλικού gelato που φτιάχνεται με 100% φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές ύλες ή λίπη και, φυσικά, συνοδεύεται από λουκουμάδες! Μπορούμε να απολαύσουμε τους λουκουμάδες με έναν Round Stone Coffee, το χαρμάνι καφέ που δημιούργησαν σε συνεργασία με την taf και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματά τους.

 

LUKUMAΔΕΣ GREEK DESSERT

 

Ανέβηκαν στην Ακρόπολη, κατηφόρισαν προς Πειραιά και θα τους βρεις πλέον και στη βόλτα για ψώνια στο εμπορικό κέντρο River West, στο Αιγάλεω. Μάλιστα, ακολουθώντας το Instagram προφίλ (@lukumades) θα ανακαλύψεις πού μπορεί να σε περιμένει η «LUKUMAΔΕΣ Canteen», το τρίτροχο food-truck που προσφέρει νοστιμιά σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

 

Οι LUKUMAΔΕΣ είναι το επιτυχημένο ελληνικό brand που αναδεικνύει το πιο ταπεινό και πιο νόστιμο γλυκό που μαγεύει από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα μικρούς και μεγάλους. 

 

Επισκεφτείτε ένα κατάστημά μας ή παραγγείλτε online από τις πλατφόρμες eFood, Wolt και Box.

www.lukumades.com

Facebook: Lukumades

Instagram: lukumades

Οδηγός Γεύσης