Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το Maestranza ξεχωρίζει για την αφοσίωσή του στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα. Είναι ένα εστιατόριο που αποπνέει παράδοση και καινοτομία. 

 

Γνωστό για την εκλεκτή του κάβα κρασιών απ’ όλη την Ελλάδα, το εστιατόριο διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες που συνοδεύουν άψογα κάθε πιάτο. 
Ιδιαίτερο στοιχείο του Maestranza είναι το φρεσκοψημένο προζυμένιο ψωμί από προζύμι 12 ετών, φτιαγμένο με μεράκι και αφοσίωση. Σε συνεργασία με το Γεωπονικό Τμήμα του ΑΠΘ, διαθέτει το δικό του microfarm όπου καλλιεργεί τα δικά του λαχανικά και αρωματικά, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γευθούν προϊόντα που παράγονται φρέσκα και απογειώνουν κάθε συνταγή.

 

Maestranza

 

Αυτή η προσέγγιση στην παραγωγή ενισχύει την αυθεντικότητα των γεύσεων και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία «από το χωράφι στο πιάτο». Ένα από τα στοιχεία που κάνουν το Maestranza μοναδικό είναι η επιλεγμένη χρήση ειδικών ξύλων στο μαγείρεμα, κάτι που ενισχύει διακριτικά τα αρώματα και αναδεικνύει τις γεύσεις σε κάθε μπουκιά.

 

Χαρίζοντας στους επισκέπτες του μια γαστρονομική εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη, το μενού εμπνέεται από την εποχικότητα και τις ντόπιες πρώτες ύλες και περιλαμβάνει πιάτα με σύγχρονη ματιά που τιμούν τις γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. 

 

Maestranza

 

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, το Maestranza δεν προσφέρει απλώς φαγητό αλλά μια γαστρονομική εμπειρία που γοητεύει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργικότητα.

 

Πτολεμαίων 29Β Θεσσαλονίκη, 2310 555150

Οδηγός Γεύσης