Θυμάσαι παλιά που η λέξη «παγωτό» αυτόματα σήμαινε το αξεπέραστο δίλημμα «κρέμα 'ή σοκολάτα;» Μπορεί από τότε το λατρεμένο γλυκό μικρών και μεγάλων να έχει κάνει τεράστια βήματα και σήμερα να γράφει τη δική του γαστρονομική ιστορία, αλλά, ακόμα και τότε, όσοι ανήκαμε στην κατηγορία «κρέμα», ξέρουμε ότι αυτή η γαλατένια γεύση θα είναι πάντα η πιο εμβληματική ανάμνηση της παιδικής μας ηλικίας.

 

Το αγαπημένο Μαραμπού μάς ξυπνά ιστορίες από το παρελθόν μέσα από την κλασική γεύση ανθόγαλα –τόσο basic και απλή, αλλά και τόσο βελούδινη και ελαφριά–, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια σειρά από κρέμες για να δοκιμάζουμε πάντα μια καινούργια εμπειρία. Σε αυτή την κατηγορία η βάση είναι τα φρέσκα αυγά και το φρέσκο γάλα και κάθε συνταγή περιλαμβάνει αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών που σε καλούν να γευτείς την εξέλιξη της λατρεμένης σου γεύσης. 

 

Μαραμπού

 

Κρέμα με γλυκό κρασί Σάμου, κρέμα με παλαιωμένο ρούμι και σταφίδες, κρέμα με ουίσκι και αμύγδαλα: τι να πρωτοδοκιμάσεις από τις εμπνευσμένες δημιουργίες που σκαρώνουν στο εργαστήριό τους η Βίκυ και ο Ιγκόρ για να μας φέρνουν κάθε τόσο στο Παγκράτι; Γεύσεις φυσικές χωρίς τίποτα πρόσθετο, τεχνητό ή περιττό, αφού η ζάχαρη είναι ακριβώς όση χρειάζεται και τα λιπαρά, τα λιγότερα που μπορεί να έχει ένα αυθεντικό παγωτό.

 

Στα must try του Μαραμπού είναι φυσικά και τα σορμπέ από αυθεντικά φρούτα που εναλλάσσονται, ακολουθώντας τις εποχές. Αυτές τις μέρες θα απολαύσεις το αχλάδι με τζίντζερ, το μήλο με κανέλα, το εξαιρετικό σορμπέ ρόδι, το bluberry και το πορτοκάλι με μαϊντανό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Γιατί αυτό το παγωτατζίδικο έχει αποκλειστικά αυτή την αποστολή: να σε προκαλεί να δοκιμάζεις συνεχώς την πιο όμορφη πλευρά της ζωής.

 

Αρχελάου 17, Παγκράτι 210 7247037

marabooicecream.gr

Facebook: Maraboo Ice Cream

Instagram: marabooicecream

Οδηγός Γεύσης