Αφιερώματα Ραντεβού στο Παγκράτι: Νέες αφίξεις και κλασικά spotsΑπό υψηλή γαστρονομία μέχρι street food, 17 μαγαζιά που επιβεβαιώνουν ότι το Παγκράτι έχει πάντα κάτι καλό να σου σερβίρει. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει.17 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Facebook Twitter Messenger E-mail Οδηγός Γεύσης / NOB burgers: Ετοιμάζει λίγα, ποιοτικά και σίγουρα όχι συνηθισμέναTο μενού του NOB είναι η νέα άποψη γεύσης που κερδίζει τη street πλευρά μας.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Το Καπλάνι: Η κρητική φιλοξενία είναι μια εμπειρία που δεν βαριέσαι ποτέΗ εμπειρία ξεκινά από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις σε μια ατμόσφαιρα φιλική και οικεία σαν να βρίσκεσαι φιλοξενούμενος σε κάποιο κρητικό σπίτι.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Ohh Boy: Μεγάλωσε κυριολεκτικά και μεταφορικά για να υποδέχεται όλες τις στιγμές μαςΤο Ohh Boy είναι το ελκυστικό στέκι που όλοι αγαπάμε.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Tre Sorelle: Ετοιμάζει νέες γευστικές απολαύσεις για τον χειμώνα που έρχεταιTo Tre Sorelle ξέρει ακριβώς τον τρόπο να σου κάνει κάθε στιγμή μια χαλαρωτική εμπειρία γεμάτη γεύσεις και αρώματα.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Borghese: Στο Παγκράτι, το street food έχει ιταλική προφοράΤο Borghese παρουσίασε την ιταλική version του σάντουιτς για να μας κάνει φανατικούς της νοστιμιάς του.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / 1888 Μεζέ μπαρ: Γεύσεις Ελλάδας και μια ιστορία που μετράει 136 χρόνια!Μεζέδες με λαχταριστές ελληνικές συνταγές, γεύσεις με αρώματα της Λέσβου, ποιοτικές πρώτες ύλες και μια ιστορία που συνεχίζεται από πιάτο σε πιάτο, από μεζέ σε μεζέ, από συνταγή σε συνταγή.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Κουτούφης: Ήρθε η εξέλιξη του σουβλατζίδικου που ονειρευόμαστανΚουτούφης είναι αυτός που βρίσκεται σε μια «οινική ευφορία» και το όνομά του μάλλον θα το συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα!Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Μαραμπού: Στο Παγκράτι γευόμαστε την πιο όμορφη πλευρά της ζωήςΤο αγαπημένο Μαραμπού μάς ξυπνά ιστορίες από το παρελθόνΛίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Marbella Gastro Bar: Η γαστρονομία επιστρέφει στον φυσικό της χώροΤο μενού του Marbella εκφράζει την ουσία της μεσογειακής κουζίναςΛίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Το Μαύρο Πρόβατο του Press Café: Πολυσυλλεκτικό και ειλικρινές, αυτό το στέκι παραμένει αγαπημένοΤο Μαύρο Πρόβατο είναι ανοιχτό από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ για να προσφέρει τα πιάτα που έχουμε αγαπήσει αλλά και συνταγές που κάθε τόσο ανανεώνονται με ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η εποχή.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Σκούφιας: Πιατάκια ελληνικής κουζίνας σε ένα καφενείο που έχει γίνει κλασικό Το καφενείο-μεζεδοπωλείο του Παγκρατίου είναι το στέκι που σε ξεκουράζει σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, αυθεντική και άκρως ελληνικήΛίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Cupola trattoria: Ανανεώθηκε και παραμένει αγαπημένο στέκιΧωρίς να χάσει ίχνος από την ιταλική του φινέτσα, το Cupola ανανεώθηκε και είναι έτοιμο να μας χαρίσει γευστικές εμπειρίες εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοσηΛίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Rolling Bar: Ήρθε για να μας θυμίσει πώς είναι η διασκέδαση που έχουμε αγαπήσειΑπό τις 6 το απόγευμα το Rolling Βar ανοίγει τις πόρτες του και τις κρατά ανοιχτές μέχρι αργά.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Μουριές & Πιάτσα Τσιπουράκι: Μια γωνιά με μαγειρευτές γεύσεις και μερακλίδικα μεζεδάκιαΟ απόλυτος συνδυασμός γεύσης που ικανοποιεί κάθε επιθυμία και κάθε ώρα της ημέρας.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Κατσούρμπος: Η κρητική κουζίνα ζει και βασιλεύει στο ΠαγκράτιΛίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Τα «αδελφάκια» Μπαρδόν και Geppetto δεσπόζουν στην πλατεία ΒαρνάβαΚαι στους δύο all-day χώρους ξεκινάς το πρωινό σου με έναν πολύ καλό καφέ αλλά και ένα σωρό πιάτα που μπορούν να τον συνοδεύσουν.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Το Cappuccio Italian inspired coffee and snacks σερβίρει αγαπημένες ιταλικές συνήθειεςΑπό φρέσκες σαλάτες μέχρι λαχταριστά γλυκά, αυτό το στέκι σού δίνει πολλούς λόγους για να είναι πάντα κομμάτι της καθημερινότητάς σου.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / NOB burgers: Ετοιμάζει λίγα, ποιοτικά και σίγουρα όχι συνηθισμέναTο μενού του NOB είναι η νέα άποψη γεύσης που κερδίζει τη street πλευρά μας.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Το Καπλάνι: Η κρητική φιλοξενία είναι μια εμπειρία που δεν βαριέσαι ποτέΗ εμπειρία ξεκινά από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις σε μια ατμόσφαιρα φιλική και οικεία σαν να βρίσκεσαι φιλοξενούμενος σε κάποιο κρητικό σπίτι.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Ohh Boy: Μεγάλωσε κυριολεκτικά και μεταφορικά για να υποδέχεται όλες τις στιγμές μαςΤο Ohh Boy είναι το ελκυστικό στέκι που όλοι αγαπάμε.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Tre Sorelle: Ετοιμάζει νέες γευστικές απολαύσεις για τον χειμώνα που έρχεταιTo Tre Sorelle ξέρει ακριβώς τον τρόπο να σου κάνει κάθε στιγμή μια χαλαρωτική εμπειρία γεμάτη γεύσεις και αρώματα.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Borghese: Στο Παγκράτι, το street food έχει ιταλική προφοράΤο Borghese παρουσίασε την ιταλική version του σάντουιτς για να μας κάνει φανατικούς της νοστιμιάς του.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / 1888 Μεζέ μπαρ: Γεύσεις Ελλάδας και μια ιστορία που μετράει 136 χρόνια!Μεζέδες με λαχταριστές ελληνικές συνταγές, γεύσεις με αρώματα της Λέσβου, ποιοτικές πρώτες ύλες και μια ιστορία που συνεχίζεται από πιάτο σε πιάτο, από μεζέ σε μεζέ, από συνταγή σε συνταγή.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Κουτούφης: Ήρθε η εξέλιξη του σουβλατζίδικου που ονειρευόμαστανΚουτούφης είναι αυτός που βρίσκεται σε μια «οινική ευφορία» και το όνομά του μάλλον θα το συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα!Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Μαραμπού: Στο Παγκράτι γευόμαστε την πιο όμορφη πλευρά της ζωήςΤο αγαπημένο Μαραμπού μάς ξυπνά ιστορίες από το παρελθόνΛίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Marbella Gastro Bar: Η γαστρονομία επιστρέφει στον φυσικό της χώροΤο μενού του Marbella εκφράζει την ουσία της μεσογειακής κουζίναςΛίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Το Μαύρο Πρόβατο του Press Café: Πολυσυλλεκτικό και ειλικρινές, αυτό το στέκι παραμένει αγαπημένοΤο Μαύρο Πρόβατο είναι ανοιχτό από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ για να προσφέρει τα πιάτα που έχουμε αγαπήσει αλλά και συνταγές που κάθε τόσο ανανεώνονται με ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η εποχή.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Σκούφιας: Πιατάκια ελληνικής κουζίνας σε ένα καφενείο που έχει γίνει κλασικό Το καφενείο-μεζεδοπωλείο του Παγκρατίου είναι το στέκι που σε ξεκουράζει σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, αυθεντική και άκρως ελληνικήΛίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Cupola trattoria: Ανανεώθηκε και παραμένει αγαπημένο στέκιΧωρίς να χάσει ίχνος από την ιταλική του φινέτσα, το Cupola ανανεώθηκε και είναι έτοιμο να μας χαρίσει γευστικές εμπειρίες εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοσηΛίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Rolling Bar: Ήρθε για να μας θυμίσει πώς είναι η διασκέδαση που έχουμε αγαπήσειΑπό τις 6 το απόγευμα το Rolling Βar ανοίγει τις πόρτες του και τις κρατά ανοιχτές μέχρι αργά.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Μουριές & Πιάτσα Τσιπουράκι: Μια γωνιά με μαγειρευτές γεύσεις και μερακλίδικα μεζεδάκιαΟ απόλυτος συνδυασμός γεύσης που ικανοποιεί κάθε επιθυμία και κάθε ώρα της ημέρας.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Τα «αδελφάκια» Μπαρδόν και Geppetto δεσπόζουν στην πλατεία ΒαρνάβαΚαι στους δύο all-day χώρους ξεκινάς το πρωινό σου με έναν πολύ καλό καφέ αλλά και ένα σωρό πιάτα που μπορούν να τον συνοδεύσουν.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Το Cappuccio Italian inspired coffee and snacks σερβίρει αγαπημένες ιταλικές συνήθειεςΑπό φρέσκες σαλάτες μέχρι λαχταριστά γλυκά, αυτό το στέκι σού δίνει πολλούς λόγους για να είναι πάντα κομμάτι της καθημερινότητάς σου.Λίνα Ιντζεγιάννη
Ελλάδα Λάρισα: Νέα ανάρτηση από τη μητέρα του 39χρονου Βασίλη - Τι σημαίνει ο στίχος από τον ψαλμό που επέλεξε
Ελλάδα Κακοκαιρία Coral: Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου - Πού θα χιονίζει από αύριο μέχρι την Παρασκευή
Πολιτισμός Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη
Good Living WORLD PASS powered by Telekom: Ποδοσφαιρικό ταξίδι για τον αγώνα Μπάγιερν Μονάχου - Σλόβαν Μπρατισλάβας