Το Μαύρο Πρόβατο ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει αποδοχή και πολυσυλλεκτικότητα, γι’ αυτό εδώ και τόσα χρόνια μαζεύει στα τραπέζια του διαφορετικές παρέες, ηλικίες και ομάδες ανθρώπων που έχουν ένα κοινό: εκτιμούν το καλό φαγητό που σερβίρεται με απλότητα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και δεν σε απογοητεύει ποτέ.

 

Σταθερά πίσω από όλο το concept βρίσκεται η Ευδοξία Πάντου και ο Νίκος Κρασσάς, που δεν αφήνουν το Μαύρο Πρόβατο να «παραστρατήσει» και να χάσει τον χαρακτήρα του. Παραμένουν λάτρεις του νόστιμου φαγητού που φτιάχνεται με αγάπη και υλικά του τόπου μας για να ευχαριστεί τους επισκέπτες σαν να είναι αγαπημένοι φιλοξενούμενοι. Αυτή η γεύση της φροντίδας δεν συγκρίνεται με καμία, ειδικά όταν προσφέρεται με απόλυτη τιμιότητα και ειλικρίνεια.

 

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Café
Φωτ.: Α. Γιαμούρης

 

Το Μαύρο Πρόβατο είναι ανοιχτό από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ για να προσφέρει τα πιάτα που έχουμε αγαπήσει αλλά και συνταγές που κάθε τόσο ανανεώνονται με ό,τι πιο φρέσκο βγάζει η εποχή. Μάλιστα, με την ίδια ακριβώς ποιότητα μπορείς να γευτείς στον χώρο σου ό,τι θέλεις μέσα από την υπηρεσία delivery. Δεν γίνεται να μην έχεις δοκιμάσει το περίφημο χιουνκιάρ μπεγιεντί, τα συκωτάκια με μπαχαρικά ή το κλέφτικο στη λαδόκολλα που επιβεβαιώνουν γιατί αυτός ο χώρος είναι μια εξέλιξη της ελληνικής ταβέρνας, αλλά με έναν τρόπο απόλυτα φυσικό.

 

Ίσως εδώ να δοκιμάσαμε για πρώτη φορά τη δροσερή σαλάτα με πορτοκάλι που μέχρι σήμερα παραμένει λατρεμένη. Αυτό το στέκι έχει πετύχει τις δικές του πρωτοπορίες και δεν είναι λίγες. Κυρίως έχει πετύχει να αλλάξει τη φυσιογνωμία του Παγκρατίου και να μας κάνει να νιώθουμε πως στην καρδιά αυτής της πόλης υπάρχει ένας χώρος που πάντα θα σε σέβεται.

 

Αρριανού 31, Παγκράτι, 210 7223469

Facebook: Το μαύρο πρόβατο του Press Café

Οδηγός Γεύσης