ADVERTORIAL

 

O Μαύρος Γάτος, ένα από τα πιο κλασικά μπαράκια του κέντρου, κρατάει ψηλά τον πήχη της αυθεντικής διασκέδασης και απαντά με τη χαλαρή του ατμόσφαιρα σε όσους αναζητούν μια χαλαρή, cool ατμόσφαιρα για να περάσουν καλά. Στην καρδιά των Εξαρχείων, σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές της πόλης, αυτό το στέκι προσφέρει απλόχερα μια εμπειρία διασκέδασης που ξεχωρίζει απλώς γιατί είναι αληθινή. 

 

Ρετρό αισθητική και ζεστή ατμόσφαιρα που θυμίζουν την παλιά Αθήνα σού δημιουργούν μια αίσθηση οικειότητας από την πρώτη στιγμή. Ο Μαύρος Γάτος είναι σταθερή αξία για να πιεις το ποτό σου, είτε προτιμάς ένα κλασικό κοκτέιλ είτε το αγαπημένο σου spirit που εδώ προσφέρεται σε μια σειρά από επιλογές.

 

Μαύρος Γάτος
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Άλλωστε, η κάβα του Μαύρου Γάτου είναι από εκείνες τις κλασικές που περιλαμβάνουν ό,τι θέλεις χωρίς να προσπαθεί να σε ψαρώσει με περίεργα ονόματα. Το ίδιο απολαυστική είναι και η λίστα με μπίρες και κρασιά για τους φαν του είδους. 

 

Οι μουσικές συνοδεύουν διακριτικά ώστε να μπορείς να μιλήσεις και να θυμηθείς πώς είναι αυτό το «να τα πούμε με ένα ποτάκι». Ανοιχτός από νωρίς, ο Μαύρος Γάτος είναι και στέκι για καφέ που τα βράδια μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης το οποίο αναβιώνει την παλιά, αγαπημένη έννοια της μπάρας.

 

Οι παρέες απλώνονται στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο –οι ανοιχτές τζαμαρίες δημιουργούν μια ενιαία εικόνα– και το σκηνικό είναι μια πρόταση διασκέδασης συνυφασμένη με την περιοχή των Εξαρχείων.

 

Μαύρος Γάτος
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Κωλέττη 40, Αθήνα, 210 3800518,

Social: MavrosGatosBluesBar

Οδηγός Γεύσης