Monastiri project: Ένας νέος γαστρονομικός προορισμός σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Πάρου

Το Monastiri project είναι ένα σύμπλεγμα με εστιατόριο και beach bar με θέα στα γαλαζοπράσινα νερά και τα ηλιοβασιλέματα της χερσονήσου του Αι Γιάννη.

The LiFO team, 4.6.2019 | 15:31

Μία από τις πιο καθαρές και μαγευτικές παραλίες του Αιγαίου, το Μοναστήρι στη Πάρο φιλοξενεί από φέτος τον Ιούνιο το Monastiri project.


Δίπλα στις φυσικές ομορφιές του Πάρκου Πάρου και την αμμουδιά του κολπίσκου, το Monastiri project, είναι ένα σύμπλεγμα με εστιατόριο και beach bar με θέα στα γαλαζοπράσινα νερά και τα ηλιοβασιλέματα της χερσονήσου του Αι Γιάννη.


Στο εστιατόριο ο γνωστός σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος (Scala Vinoteca) συνδυάζει με μαεστρία ντόπια, φρέσκα προϊόντα με πινελιές από την Ασία δημιουργώντας ένα μενού που μοσχοβολά καλοκαίρι ενώ το beach bar σερβίρει εξαιρετικά καλοφτιαγμένα, ολόφρεσκα cocktails.


Φέτος λοιπόν το καλοκαίρι αν ψάχνετε έναν προορισμό που να συνδυάζει την γαστρονομία με μια από τις πιο μικρές και απόμακρες παραλίες της Πάρου, μέσα σε φοίνικες, σκιερά αρμυρίκια και πικροδάφνες το Monastiri είναι ο κατάλληλος προορισμός.

 

Monastiri project: Ένας νέος γαστρονομικός προορισμός σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Πάρου
Στο εστιατόριο ο γνωστός σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος (Scala Vinoteca) συνδυάζει με μαεστρία ντόπια, φρέσκα προϊόντα με πινελιές από την Ασία δημιουργώντας ένα μενού που μοσχοβολά καλοκαίρι.

 

Info
[email protected]
+302284053560 +302284053325
www.monastiri-paros.com
@monastiri.paros
/monastiriparos

Οδηγός Γεύσης