Ας συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι. Παγωτό σημαίνει ευτυχία. Και τα Morris Brown μοιράζουν απλόχερα στιγμές ευτυχίας παρασκευάζοντας κάθε μέρα στο εργαστήριό τους λαχταριστό παγωτό από ελληνικό φρέσκο γάλα και εκλεκτές πρώτες ύλες που προμηθεύονται από διαλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Όλα αυτά συνδυάζονται με την τέχνη του αυθεντικού gelato –οι άνθρωποι του Morris Brown την έχουν διδαχτεί στην Ιταλία– και καταλήγουν σε μια σειρά από γεύσεις που θα βρεις σε τρία σημεία σε όλη την Αθήνα.

 

Ανάμεσα στα must try είναι το παγωτό ξηρών καρπών. Και όταν λέμε ξηρών καρπών εννοούμε αυτό και τίποτε άλλο, αφού παρασκευάζεται χωρίς άλλα μείγματα ή την προσθήκη ζάχαρης, χαρίζοντας πλούσια γεύση σε μια ελαφριά απόλαυση. Άλλωστε, στις βιτρίνες των Morris Brown θα βρεις καθημερινά μια σειρά από sugar free επιλογές αλλά και vegan συνταγές που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις στη διατροφή. Πρέπει να δοκιμάσεις την κρέμα με γάλα βρόμης και φυσικά όλα τα δροσιστικά σορμπέ, πάντα από φρέσκα φρούτα εποχής, που θα απολαύσεις ακόμα κι αν δεν είσαι χορτοφάγος.

 

Morris Brown

 

Ανάμεσα στις must try προτάσεις είναι σίγουρα η double dark chocolate, το banoffee, αλλά και η κρέμα με μπισκότα Μιράντα. Αν θέλεις να τις ευχαριστηθείς all the way, διάλεξε ένα χωνάκι με χρωματιστό κας κας ή, αν θέλεις το πιο «κυριλέ» κυπελλάκι, φρόντισε να συνδυάσεις το gelato σου με τα αφράτα βαφλάκια που ταιριάζουν τέλεια! 
Τα Morris Brown φτιάχνουν και φανταστικά γλυκά, όπως το περίφημο cheesecake τους, και ένα κλασικό red velvet που φυσικά μπορούν να συνοδεύσουν το παγωτό σου. Και εδώ θα βρεις vegan και sugar free προτάσεις – από κέικ μέχρι cookies και μια ωραιότατη εκδοχή cheesecake. 

 

Το όνομα που συνδέεται με την παιδική απόλαυση απλώνει τα τραπεζάκια του σε τρεις πλατείες της Αθήνας και σερβίρει ολόκληρη τη χαρά της γεύσης.

 

Morris Brown

 

Πλ. Βαρνάβα 7, Παγκράτι, 210 7513572 

Facebook: MorrisBrownPagkrati 

Πλ. Αναλήψεως 4, Βριλήσσια, 210 6819898 

Facebook: morrisbrownvrilissia 

Πλ. Ηρωών Πολυτεχνείου 11, Νέα Πεντέλη, 210 8041981

Facebook: MorrisBrownGelato

Instagram: morris_brown_gelato

Οδηγός Γεύσης